Persoanele calificate din domeniul Real Estate și Facility sunt responsabile de asigurarea unui mediu de lucru sigur, eficient, și productiv, însă ei pot întâlni câteva obstacole în folosirea unor programe care nu sunt scalabile și nu pot fi integrate/adaptate cu nevoile interne.

Soluţia software Archibus pentru Managementul Conformității furnizează o soluție scalabilă pentru o gestionare ușoară și eficientă a datelor și înregistrările legate de programele de conformitate și reglementare. Aceasta ajută la reducerea costurilor administrative și previne întreruperile costisitoare cum ar fi leziunile la locul de muncă, pagube materiale și alte întreruperi care pot rezulta din practicile inadecvate de conformitate.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus ajută la reducerea riscurilor pentru a asigura protejarea imaginii organizației și cresterea valorii pe piață.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Asigură un mediu de lucru sigur, productiv, prin implementarea unui proces structurat pentru a fi în conformitate cu reglementările, codurile și cele mai bune practici.
  • Minimizează probabilitatea aplicării amenzilor și litigiilor costisitoare rezultate din supraveghere inadecvată a conformității.
  • Minimizează producerea incidentelor legate de siguranța și sănătate la locul de muncă.
  • Contribuie la reducerea taxelor pentru asigurările asociate, prin identificarea și corectarea deficitelor de conformitate.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap