Managementul Mijloacelor fixe

Beneficii

  1. Optimizeaza capitalul investit, printr-un management integrat al ciclului de viata al fiecarui activ de la achizitie, in timpul utilizarii si chiar si dupa, cand este valorificat sau casat
  2. Eficientizeaza utilizarea activelor printr-un management centralizat al acestora pe tot ciclul de viata
  3. Reduce stocurile de mijloace fixe printr-o intelegere mai buna a nevoilor corespunzatoare
  4. Ofera decizii mai bune in refolosirea/ inlocuirea activelor pentru a elimina cheltuielile inutile
  5. Simplifica procesul de casare a echipamentelor sau a altor tipuri de active

Puneti la dispozitia personalului metode rapide de inventariere a activelor cu ajutorul aplicatiilor mobile.

Managerii de active trebuie sa gestioneze portofoliul de mijloace fixe pe toata durata ciclului de viata a acestora, de la achizitie si receptive, alocare si punere in functiune, transferuri, valorificare si casare. Aplicatia mobila de management al activelor, face posibila operarea din teren a inregistrarilor de receptie mijloace fixe si evaluare a starii acestora, oferind prin console web-based transparenta in gestionarea datelor activelor pe durata lor de viata si optimizarea deciziilor tactice. Aceste functionalitati integrate accelereaza procesul de decizie zilnic in operatiunile de Real Estate, infrastructura si Facility Management.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top