Atât investițiile de capital cât și în activele unei organizații stau la baza susținerii unei strategii pe termen mediu și lung.

Cu o interfață bine gândită aplicația software Archibus pentru Managementul Activelor (Enterprise) pune la dispoziția profesioniștilor din real estate, planificare, finanțe, mentenanță sau IT o viziune completă de 360° pentru fiecare activ cu date actualizate privind descrierea, valoarea, utilitatea și starea de uzură .

Toate aceste opțiuni permit managerilor să ia decizii strategice bazate pe date actualizate , la nivelul întregii organizații, decizii care optimizează operațiunile de zi cu zi.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Urmărește utilizarea activelor și alocarea acestora în spațiile potrivite pentru maximizarea rezultatelor. Folosește o singură platformă software pentru urmărire, utilizare și întreținere.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Crește rentabilitatea activelor oferind o imagine comună care permite principalilor responsabili să alinieze utilizarea activelor la obiectivele organizației.
  • Permite analiza scenariilor multiple de simulare pentru optimizarea activelor companiei Centralizează datele activelor și permite gestionarea acestora prin integrarea ușoară cu sistemul ERP.
  • Susține managerii în realizarea obiectivelor propuse prin oferirea resurselor complete în gestionarea activelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TA  • Română
  • Engleză
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap