Atât investițiile de capital cât și în activele unei organizații stau la baza susținerii unei strategii pe termen mediu și lung.

Cu o interfață bine gândită aplicația software Archibus pentru Managementul Activelor (Enterprise) pune la dispoziția profesioniștilor din real estate, planificare, finanțe, mentenanță sau IT o viziune completă de 360° pentru fiecare activ cu date actualizate privind descrierea, valoarea, utilitatea și starea de uzură .

Toate aceste opțiuni permit managerilor să ia decizii strategice bazate pe date actualizate , la nivelul întregii organizații, decizii care optimizează operațiunile de zi cu zi.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Urmărește utilizarea activelor și alocarea acestora în spațiile potrivite pentru maximizarea rezultatelor. Folosește o singură platformă software pentru urmărire, utilizare și întreținere.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Crește rentabilitatea activelor oferind o imagine comună care permite principalilor responsabili să alinieze utilizarea activelor la obiectivele organizației.
  • Permite analiza scenariilor multiple de simulare pentru optimizarea activelor companiei Centralizează datele activelor și permite gestionarea acestora prin integrarea ușoară cu sistemul ERP.
  • Susține managerii în realizarea obiectivelor propuse prin oferirea resurselor complete în gestionarea activelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap