Gestionarea eficientă a sarcinilor de reparație este esențială pentru menținerea unei bune funcționări a infrastructurii organizației.

Funcționalitățile aplicației ajută utilizatorii să scadă costurile de mentență corectivă, utilizatorii având acces în timp real la informații actualizate și putând interveni în consecință.

Această bază de date centralizată permite un proces eficient de previzionare și bugetare pentru a optimiza eficiența operațională.

Aplicația Archibus pentru Mentenanță Corectivă permite comunicare cu clienții în fiecare etapă a proiectului ceea ce duce la creșterea nivelului de satisfacție a acestora.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația web ARCHIBUS On Demand Work automatizează tot procesul de mentenanță corectivă, de la cerere la aprobare, programare și alocarea unui ordin de lucru până la faza de finalizare și feedback.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Simplifică crearea cererilor de intervenție, transmite și asigură feedback pentru procesele legate de sarcinile de reparație în vederea îmbunătățirii furnizării serviciilor.
  • Reduce costurile de exploatare prin fluxuri de lucru automate, precum și o comunicare simplificată.
  • Asigură o corelare perfectă cu contractele (SLA) pentru aplicarea standardelor și creșterea eficienței.
  • Ușurează utilizarea și obținerea rezultatelor scontate prin intermediul ARCHIBUS Quick-Start

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap