Gestionarea eficientă a sarcinilor de reparație este esențială pentru menținerea unei bune funcționări a infrastructurii organizației.

Funcționalitățile aplicației ajută utilizatorii să scadă costurile de mentență corectivă, utilizatorii având acces în timp real la informații actualizate și putând interveni în consecință.

Această bază de date centralizată permite un proces eficient de previzionare și bugetare pentru a optimiza eficiența operațională.

Creșterea nivelului de satisfacție a clienților se poate realiza utilizând ARCHIBUS On Demand Work, platforma web integrată care permite accesul clienților la consola de mentenanță corectivă, ușurând comunicarea între parnerii de Facility ManagementDESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația web ARCHIBUS On Demand Work automatizează tot procesul de mentenanță corectivă, de la cerere la aprobare, programare și alocarea unui ordin de lucru până la faza de finalizare și feedback.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Simplifică crearea cererilor de intervenție, transmite și asigură feedback pentru procesele legate de sarcinile de reparație în vederea îmbunătățirii furnizării serviciilor.
  • Reduce costurile de exploatare prin fluxuri de lucru automate, precum și o comunicare simplificată.
  • Asigură o corelare perfectă cu contractele (SLA) pentru aplicarea standardelor și creșterea eficienței.
  • Ușurează utilizarea și obținerea rezultatelor scontate prin intermediul ARCHIBUS Quick-Start

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TA

Top