Cunoașterea detaliilor privind spațiul deținut și eficiența cu care este folosit stau la baza gestionării corecte a costurilor de spațiu pentru o organizație.

Centralizând și gestionând spațiul cu ajutorul sistemului integrat, platforma este concepută pentru a simplifica sarcinile echipelor de management și a deciziilor privind eficienţa spaţiului deţinut.

Cu ajutorul soluţie software Archibus pentru Inventarierea și Performanța Spațiului, managerii pot planifica o eficiență sporită a spațiului prin repartizarea în comun a spațiului departamentelor și identificarea oportunităților de consolidare.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația Archibus pentru Inventarierea și Performanța Spațiului oferă acces imediat la date actualizate privind inventarierea și utilizarea spațiului în vederea luării unor decizii corecte privind alocarea optimă a spațiului, precum și gestionarea diferitelor tipuri de spații ale unei organizații.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Crește eficiența spațiului printr-o evaluare și planificare corectă.
  • Reduce costurile și maximizează eficiența spațiului deținut de organizație.
  • Asigură o raportare autonomă și flexibilă pentru alocarea eficientă a spațiului și controlul costurilor.
  • Îmbunătățește capacitățile de proiectare/planificare pentru folosirea mai eficientă a spațiului.
  • Accelerează obținerea rezultatelor dorite cu Archibus Quick-Start şi sporește productivitatea cu Archibus Home Page

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap