Pentru a ne asigura că activele critice sunt în stare optimă este nevoie de procese eficiente de mentenanță preventivă. Acestea presupun alocarea optimă a resurselor, aplicarea procedurilor/programărilor și gestionarea performanței.

Cu Archibus, simplifici și optimizezi procesele de întreținere preventivă (PM), minimizezi costurile cu reparațiile, extinzi perioadele de funcționare și ciclul de viață a echipamentelor și planifici mai bine mentenanța.

Aplicația web Archibus de Întreținere Preventivă (PM) îți permite să întreții activele în mod proactiv și să urmărești indicatorii de performanță.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Cu ajutorul aplicației Archibus reduci costurile cu reparațiile costisitoare precum și perioadele legate de întreruperi ale activităților


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Simplifică și automatizează procesul de întreținere preventivă pentru a îmbunătăți eficiența în exploatare.
  • Reduce la minimum întreruperile de funcționare a echipamentelor și reparațiile costisitoare.
  • Prelungește ciclurile de viață a echipamentelor, reducând costurile cu investițiile.
  • Oferă rapoarte detaliate despre Mentenanța Preventivă, luând în considerare indicatorii privind costurile, resursele utilizate, volumul de lucru și istoricul de întreținere al echipamentelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap