Aplicatia mobila pentru Inregistrarea si Inspectia mijloacelor fixe si echipamentelor


Organizatiile folosesc aplicatia mobila ARCHIBUS pentru a inregistra mijloacele fixe din teren, cu prilejul receptiei, a plusurilor de inventar sau pentru a evalua starea sau locatia mijloacelor fixe si echipamentelor. Aplicatia ofera posibilitatea identificarii rapide a mijloacelor fixe cu ajutorul codurilor de bare, codurilor QR sau tag-urilor RFID, precum si facilitatea de a adauga o fotografie a acestora, la momentul evaluarii.
Se lucreaza cu echipe de auditori – denumiti craftsperson, manageri de relocare si administratori – care utilizeaza aceasta aplicatie pentru a documenta dispozitia si starea actuala a mijloacelor fixe si echipamentelor.Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap