connect@archibus.ro

Aplicatia mobila pentru Inregistrarea si Inspectia mijloacelor fixe si echipamentelor


Organizatiile folosesc aplicatia mobila ARCHIBUS pentru a inregistra mijloacele fixe din teren, cu prilejul receptiei, a plusurilor de inventar sau pentru a evalua starea sau locatia mijloacelor fixe si echipamentelor. Aplicatia ofera posibilitatea identificarii rapide a mijloacelor fixe cu ajutorul codurilor de bare, codurilor QR sau tag-urilor RFID, precum si facilitatea de a adauga o fotografie a acestora, la momentul evaluarii.
Se lucreaza cu echipe de auditori – denumiti craftsperson, manageri de relocare si administratori – care utilizeaza aceasta aplicatie pentru a documenta dispozitia si starea actuala a mijloacelor fixe si echipamentelor.Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!