Hoteling

Beneficii

  1. Reduce costurile imobiliare si cele asociate, prin imbunatatirea utilizarii spatiului si eliminarea inventarului in exces
  2. Reduce valorile totale ale emisiilor de carbon, precum si costurile de operare la locul de munca, in baza unei amprente mai mici si mai eficiente, ce rezulta din imbunatatirea utilizarii spatiului
  3. Ofera flexibilitatea de a gazdui o forta de munca mobila si de a creste satisfactia angajatilor
  4. Permite implementarea usoara a rambursarilor, pentru a incuraja utilizarea responsabila si eficienta a spatiului

ARCHIBUS Hoteling permite organizatiilor sa inchirieze camere si sa afiseze locatiile lor, pentru a sprijini teleworkerii aflati in vizita si echipele dinamice organizate pe proiecte.

In multe organizatii, spatiul de birou este in mod frecvent utilizat sub capacitate cu cel putin 50%, rezultand costuri imobiliare mai mari decat este cazul, alaturi de alte costuri asociate. ARCHIBUS Hoteling versiunea Web permite organizatiilor sa utilizeze mai bine spatiul existent, reduce spatiul inchiriat / detinut in portofoliile lor, scade si emisiile de carbon si costurile de operare aferente spatiului de lucru. In plus, aplicatia sustine alocarea temporara a spatiului de lucru in amplasament pentru echipele dinamice organizate pe proiecte, implementarea initiativelor muncii la distanta devenind astfel posibila. De asemenea, ARCHIBUS Hoteling simplifica implementarea facturarii retroactive pentru spatiile comune, fapt ce incurajeaza in continuare eficientizarea spatiului si responsabilizarea fata de costurile de ocupare.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top