În multe organizații, spațiul de birou este în mod frecvent utilizat la o capacitate de cel mult 50%, generând costuri mai mari decât este cazul.

Soluția software Archibus Hoteling în versiunea Web permite organizațiilor să optimizeze spațiile închiriate și să reducă din costurile de operare.

Utilizarea eficientă prin alocarea temporară a spațiului de muncă permite organizațiilor o adaptare imediată la fluctuațiile privind personalul și implementarea programului de muncă flexibil.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Archibus Hoteling simplifică implementarea facturării retroactive pentru spațiile comune, fapt ce încurajează în continuare eficientizarea spațiului și responsabilizarea managerilor departamentelor față de costurile de ocupare.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Reduce costurile imobiliare și cele asociate, prin imbunătățirea utilizării spațiului.
  • Reduce valorile totale ale emisiilor de carbon, precum și costurile de operare la locul de muncă, în baza unei amprente mai mici și mai eficiente, ce rezultă din optimizarea utilizării spațiului.
  • Oferă flexibilitatea de a găzdui o forță de muncă mobilă și de a crește satisfacția angajaților.
  • Permite implementarea ușoară a rambursărilor, pentru a încuraja utilizarea responsabilă și eficientă a spațiului.


ALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap