Gestionarea parcului auto

Beneficii

  1. Optimizeaza utilizarea flotei si evita investitiile inutile de capital
  2. Stimuleaza disponibilitatea flotei prin procese imbunatatite de mentenanta preventiva
  3. Reduce costurile de operare prin implementarea programelor de mentenanta bazate pe experienta anterioara
  4. Armonizeaza conformitatea cu politicile flotei si procedurile de operare

Gestioneaza cu usurinta programele de mentenanta, disponibilitatea vehiculelor si inventarul pieselor de schimb prin rapoarte detaliate

Intretinerea parcului de vehicule al organizatiei dumneavoastra este cruciala pentru siguranta si eficienta operatiunilor dumneavoastra. Optimizati performanta flotei prin urmarirea utilizarii fiecarui vehicul, disponibilitatea, programarile pentru reparatii si multe altele cu aplicatia de gestionare a parcului de vehicule de la ARCHIBUS (Fleet Management). Combinand aceste informatii cu alte date de management al infrastructurii si facilitatilor puteti imbunatati, de asemenea, controlul asupra costurilor si desemna resursele. Aplicatia poate fi personalizata si adaugata unei implementari existente sau poate fi implementata separat ca si solutie de sine statatoare. Aceasta este configurata, personalizata si implementata printr-un server client sau in varianta Web in functie de necesitati.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top