Managementul Fluxurilor de lucru (Graphical Workflow Engine)

Beneficii

  1. Pentru definirea fluxurilor de lucru nu este necesara programarea IT
  2. Reduce erorile in definirea proceselor
  3. Reduce efortul si costurile de implementare
  4. Imbunatateste satisfactia clientilor
  5. Actualizarea si optimizarea proceselor de business se fac cu un efort considerabil redus
  6. Migrari usoare ale aplicatiei la versiuni noi

Ecrane de modelare grafica a proceselor de business

Motor de proiectare grafica a fluxurilor de lucru (GWE) este o solutie dezvoltata de ARCHIBUS Solution Center-Romania, care propune instrumente grafice de reprezentare si modelare a proceselor de business, oferind o implementare rapida, fara a fi necesara scrierea de cod nou.

Echipele de implementare si managementul schimbarii se confrunta uneori cu necesitatea integrarii si modificarii fluxurilor de lucru existente in solutia standard ARCHIBUS. De asemenea, au nevoie sa defineasca noi mesaje si notificari, sau sa adauge si sa modifice in system anumite evenimente, actiuni sau cereri. Acest Add-on ofera un instrument grafic de proiectare si modificare facila a ecranelor si fluxurilor de lucru, a rolurilor de tip service desk sau a grupurilor de securitate oferite standard de ARCHIBUS, fara ca aceste modificari sa necesite programare IT. GWE, dezvoltat de ARCHIBUS Solution Center Romania, reduce efortul necesar implementarii modificarilor fluxurilor de lucru, folosind un instrument intuitiv, grafic (wizard), pentru toate ecranele si activitatile corespunzatoare.

 

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top