\DESCARCĂ PREZENTAREA APLICAȚIEI

Motor de proiectare grafică a fluxurilor de lucru (GWE) este o soluție dezvoltată de Archibus Solution Center - România, care propune instrumente grafice de reprezentare și modelare a proceselor de business, oferind o implementare rapidă, fără a fi necesară scrierea de cod nou.

Echipele de implementare și management se confruntă uneori cu necesitatea integrării și modificării fluxurilor de lucru existente în soluția standard Archibus. De asemenea, au nevoie să definească noi mesaje și notificări sau să adauge și să modifice în sistem anumite evenimente, acțiuni sau cereri.

Acest Add-on oferă un instrument grafic de proiectare și modificare facilă a ecranelor și fluxurilor de lucru, a rolurilor de tip service desk sau a grupurilor de securitate oferite standard de Archibus, fără ca aceste modificări să necesite programare IT.

Dezvoltat de Archibus Solution Center - România, GWE reduce efortul necesar implementării modificărilor fluxurilor de lucru, folosind un instrument intuitiv, grafic (wizard), pentru toate ecranele și activitățile corespunzătoare.MOTOR DE PROIECTARE GRAFICĂ A FLUXURILOR DE LUCRU VERSIUNEA 3.0 TE AJUTĂ SĂ:

analysis
ANALIZA FLUXURILOR DE MUNCĂ
analysis
CREȘTEREA SATISFACȚIEI CLIENȚILOR
analysis
OPTIMIZAREA PROCESELOR
analysis
REDUCEREA ERORILOR UMANE
analysis
REDUCEREA COSTURILOR
1

CREAREA RAPIDĂ DE CÂMPURI

Dacă GWE 1.0 oferea posibilitatea de definire a noilor statusuri din interfață, în GWE 2.0 utilizatorul poate defini în mod dinamic câmpuri noi direct din GWE, fără să aibă nevoie de cunostințe de baze de date sau alte abilități de programare.

DEFINIREA SLA-URI ÎN CADRUL FLUXURILOR DE LUCRU

În GWE 2.0 se pot defini cu ușurință nu doar SLA-uri (Service Level Agreements) de tip Response & Completion ci și orice alt tip de SLA specific. Aplicația va contoriza timpul petrecut pe un anumit tichet de un anumit rol din organizație, nu doar timpul general petrecut de toate rolurile în cadrul fluxului.

De asemenea, SLA-urile pot fi definite pentru anumite tipuri de tichete, inclusiv tipuri de On Hold. Când un SLA este escalat poți atașa anumiți algoritmi (de ex. aplicarea de penalități), notificări sau actualizări de informații într-o tabelă (ex: o escalare SLA poate determina o modificare de cost).

2
3

MONITORIZAREA TIMPILOR - ESCALAREA SLA-URLOR

La definirea procesului se pot preconfigura rutinele de rulare a SLA-ului, iar acesta se poate configura în funcție de anumiți declanșatori. Se pot defini fie reguli de timp pentru diferite acțiuni legate de SLA (penalități, notificări), sau această funcționalitate poate fi folosită cu ușurință în integrări. În versiunea următoare intenționăm să predefinim tipuri de conectori pentru escalări ale SLA-urilor.

DEFINIREA ALERTELOR ÎN ACTIVITĂȚI INDIVIDUALE

Această funcționalitate permite monitorizarea timpilor la nivel de activitate (dacă a stat mai mult decât timpul acceptat pe fiecare pas din flux). Depășirea timpilor se poate marca cu coduri de culoare, acestea putând fi definite într-un view de tip heat map (care marchează grafic zonele din flux unde au loc intârzieri).

Untitled design (37)
GWE_ARCHIBUS_SLA-HEATMAPS

WORKFLOW HEATMAP ANALYSIS

Această funcționalitate permite monitorizarea posibilelor blocaje pe parcursul fluxului, frecvență, durată totală sau durată intârzierii. Această funcționalitate ajută la ameliorarea situației și simplifică luarea deciziilor atunci cand este nevoie de alocare a mai multor persoane în anumite activități. Parametrii: frecvență ( pe unde trec cele mai multe tichete), pending (câte tichete sunt în curs de procesare și în ce activitate - cu drill down), durata totală (durata pe toate tichetele într-un anumit pas, pentru a putea stabili numărul de persoane necesare).

GWE_ARCHIBUS_SLA-TASKS

GRAPHICAL PATH WORKFLOW VIEWER

Graphical Path Workflow Viewer este varianta grafică a logului activităților, furnizând o modalitate dinamică și animată de a monitoriza calea urmată de un anumit tichet. Această funcționalitate face o analiză de timp pe tichetul selectat ( cine a aprobat, când a ajuns etc).


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Pentru definirea fluxurilor de lucru nu este necesară programarea IT.
  • Analizează execuția procesului, durata, blocajele și te ajută să decizi acțiunile pentru optimizarea fluxurilor de lucru.
  • Reduce erorile în definirea proceselor.
  • Reduce efortul și costurile de implementare.
  • Imbunătățește satisfacția clienților.
  • Actualizarea și optimizarea proceselor de business se fac cu un efort considerabil redus.
  • Migrări ușoare ale aplicației la versiuni noi.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap