GWE (Fluxuri de lucru)

Beneficii

  1. Pentru definirea fluxurilor de lucru nu este necesara programarea IT
  2. Reduce erorile in definirea proceselor
  3. Reduce efortul si costurile de implementare
  4. Imbunatateste satisfactia clientilor
  5. Actualizarea si optimizarea proceselor de business se fac cu un efort considerabil redus
  6. Migrari usoare ale aplicatiei la versiuni noi

Ecrane de modelare grafica a proceselor de business

Motor de proiectare grafica a fluxurilor de lucru (GWE) este o solutie dezvoltata de ARCHIBUS Solution Center-Romania, care propune instrumente grafice de reprezentare si modelare a proceselor de business, oferind o implementare rapida, fara a fi necesara scrierea de cod nou.

Echipele de implementare si managementul schimbarii se confrunta uneori cu necesitatea integrarii si modificarii fluxurilor de lucru existente in solutia standard ARCHIBUS. De asemenea, au nevoie sa defineasca noi mesaje si notificari, sau sa adauge si sa modifice in system anumite evenimente, actiuni sau cereri. Acest Add-on ofera un instrument grafic de proiectare si modificare facila a ecranelor si fluxurilor de lucru, a rolurilor de tip service desk sau a grupurilor de securitate oferite standard de ARCHIBUS, fara ca aceste modificari sa necesite programare IT. GWE, dezvoltat de ARCHIBUS Solution Center Romania, reduce efortul necesar implementarii modificarilor fluxurilor de lucru, folosind un instrument intuitiv, grafic (wizard), pentru toate ecranele si activitatile corespunzatoare.

 
 

GWE 2.0 - noi functionalitati

Crearea rapida de campuri

Daca GWE 1.0 oferea posibilitatea de definire a noilor statusuri din interfata, in GWE 2.0 utilizatorul poate defini in mod dinamic campuri noi direct din GWE, fara sa aiba nevoie de cunostinte de baze de date sau alte abilitati de programare.

Definirea SLA-urilor in cadrul fluxurilor de lucru

In GWE 2.0 se pot defini cu usurinta nu doar SLA-uri (Service Level Agreements) de tip Response & Completion ci si orice alt tip de SLA specific. Aplicatia va contoriza timpul petrecut pe un anumit tichet de un anumit rol din organizatie, nu doar timpul general petrecut de toate rolurile in cadrul fluxului. De asemenea, SLA-urile pot fi definite pentru anumite tipuri de tichete, inclusiv tipuri de On Hold. Cand un SLA este escalat puteti atasa anumiti algoritmi (de ex. aplicarea de penalitati), notificari sau actualizari de informatii intr-o tabela (ex: o escalare SLA poate determina o modificare de cost).

Monitorizarea timpilor - escalarea SLA

La definirea procesului se pot preconfigura rutinele de rulare a SLA-ului, iar acesta se poate configura in functie de anumiti declansatori. Se pot defini fie reguli de timp pentru diferite actiuni legate de SLA (penalitati, notificari), sau aceasta functionalitate poate fi folosita cu usurinta in integrari. In versiunea urmatoare intentionam sa predefinim tipuri de conectori pentru escalari ale SLA-urilor.

Definirea alertelor in activitati individuale

Aceasta functionalitate permite monitorizarea timpilor la nivel de activitate (daca a stat mai mult decat timpul acceptat pe fiecare pas din flux). Depasirea timpilor se poate marca cu coduri de culoare, acestea putand fi definite intr-un view de tip heat map (care marcheaza grafic zonele din flux unde au loc intarzieri).

Workflow Heatmap Analysis

Aceasta functionalitate permite monitorizarea posibilelor blocaje pe parcursul fluxului, frecvanta, durata totala sau durata intarzierii. Aceasta functionalitate ajuta la ameliorarea situatiei si simplifica luarea deciziilor atunci cand este nevoie de alocare a mai multor persoane in anumite activitati. Parametrii: frecventa ( pe unde trec cele mai multe tichete), pending (cate tichete sunt in curs de procesare si in ce activitate- cu drill down), durata totala ( durata pe toate tichetele intr-un anumit pas, pentru a putea stabili numarul de persoane necesare).

Graphical Path Workflow Viewer

Graphical Path Workflow Viewer este varianta grafica a logului activitatilor, furnizand o modalitate dinamica si animata de a monitoriza calea urmata de un anumit tichet. Aceasta functionalitate face o analiza de timp pe tichetul selectat ( cine a aprobat, cand a ajuns etc). Mai multe detalii in video de mai jos:

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap