\DESCARCĂ PREZENTAREA APLICAȚIEI

Motor de proiectare grafică a fluxurilor de lucru (GWE) este o soluție dezvoltată de ARCHIBUS Solution Center - România, care propune instrumente grafice de reprezentare și modelare a proceselor de business, oferind o implementare rapidă, fără a fi necesară scrierea de cod nou.

Echipele de implementare și management se confruntă uneori cu necesitatea integrării și modificării fluxurilor de lucru existente în soluția standard Archibus. De asemenea, au nevoie să definească noi mesaje și notificări sau să adauge și să modifice în sistem anumite evenimente, acțiuni sau cereri.

Acest Add-on oferă un instrument grafic de proiectare și modificare facilă a ecranelor și fluxurilor de lucru, a rolurilor de tip service desk sau a grupurilor de securitate oferite standard de Archibus, fără ca aceste modificări să necesite programare IT.

Dezvoltat de ARCHIBUS Solution Center - România, GWE reduce efortul necesar implementării modificărilor fluxurilor de lucru, folosind un instrument intuitiv, grafic (wizard), pentru toate ecranele și activitățile corespunzătoare.MOTOR DE PROIECTARE GRAFICĂ A FLUXURILOR DE LUCRU VERSIUNEA 3.0 TE AJUTĂ SĂ:

Permite implementarea fluxurilor complexe
Nu necesită cunoștințe de programare
Optimizează procesele de muncă
Reduce costurile de dezvoltare a aplicațiilor
Reduce considerabil timpul de rezolvare


Fluxurile de lucru automatizate îți pot eficientiza munca și organiza personalul. Astfel o soluție software eficientă îți poate înlocui munca manuală și reduce erorile umane ce pot apărea pe parcurs.

Aplicația îți identifică problemele – îți arată exact taskurile ce solicită cel mai mult timp, etapele ineficiente sau unde se produc blocajele. Astfel poți identifica din timp etapele din flow-ul de muncă ce necesită optimizare, vei ști exact cât timp durează finalizarea unui proces, costurile aferente și persoanele implicate.
Cheltuielile inutile vor fi eliminate, iar timpii de lucru optimizați. Erorile umane nu vor mai fi prezente, iar termenele de finalizare a proiectelor vor fi respectate.

CARACTERISTICI NOI DISPONILE PENTRU VERSIUNEA GWE 3.0:

1

GWE 3.0. DISPONIBIL ȘI PENTRU VERSIUNEA ARCHIBUS v. 25.1

GWE 3.0 rulează acum și pentru versiunea Archibus v 25.1 aducând îmbunătățiri atât l aspect, cât și la funcționalități. GWE 3.0 vine cu o interfață intuitivă, ușor de gestionat. Majoritatea funcționalităților fiind disponibile direct din pagina Home.

DEFINIREA SLA-URI ÎN CADRUL FLUXURILOR DE LUCRU

De asemenea, SLA-urile pot fi definite pentru anumite tipuri de tichete, inclusiv tipuri de On Hold. Când un SLA este escalat poți atașa anumiți algoritmi (de ex. aplicarea de penalități), notificări sau actualizări de informații într-o tabelă (ex: o escalare SLA poate determina o modificare de cost).

2
3

MONITORIZAREA TIMPILOR - ESCALAREA SLA-URLOR

La definirea procesului se pot preconfigura rutinele de rulare a SLA-ului, iar acesta se poate configura în funcție de anumiți declanșatori. Se pot defini fie reguli de timp pentru diferite acțiuni legate de SLA (penalități, notificări), sau această funcționalitate poate fi folosită cu ușurință în integrări. În versiunea următoare intenționăm să predefinim tipuri de conectori pentru escalări ale SLA-urilor.

DEFINIREA ALERTELOR ÎN ACTIVITĂȚI INDIVIDUALE

Această funcționalitate permite monitorizarea timpilor la nivel de activitate (dacă a stat mai mult decât timpul acceptat pe fiecare pas din flux). Depășirea timpilor se poate marca cu coduri de culoare, acestea putând fi definite într-un view de tip heat map (care marchează grafic zonele din flux unde au loc intârzieri).

Untitled design (37)
GWE_ARCHIBUS_SLA-HEATMAPS

WORKFLOW HEATMAP ANALYSIS

Această funcționalitate permite monitorizarea posibilelor blocaje pe parcursul fluxului, frecvență, durată totală sau durată intârzierii. Această funcționalitate ajută la ameliorarea situației și simplifică luarea deciziilor atunci cand este nevoie de alocare a mai multor persoane în anumite activități. Parametrii: frecvență ( pe unde trec cele mai multe tichete), pending (câte tichete sunt în curs de procesare și în ce activitate - cu drill down), durata totală (durata pe toate tichetele într-un anumit pas, pentru a putea stabili numărul de persoane necesare).

GWE_ARCHIBUS_SLA-TASKS

GRAPHICAL PATH WORKFLOW VIEWER

Graphical Path Workflow Viewer este varianta grafică a logului activităților, furnizând o modalitate dinamică și animată de a monitoriza calea urmată de un anumit tichet. Această funcționalitate face o analiză de timp pe tichetul selectat ( cine a aprobat, când a ajuns etc).


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Pentru definirea fluxurilor de lucru nu este necesară programarea IT.
  • Analizează execuția procesului, durata, blocajele și te ajută să decizi acțiunile pentru optimizarea fluxurilor de lucru.
  • Reduce erorile în definirea proceselor.
  • Reduce efortul și costurile de implementare.
  • Imbunătățește satisfacția clienților.
  • Actualizarea și optimizarea proceselor de business se fac cu un efort considerabil redus.
  • Migrări ușoare ale aplicației la versiuni noi.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap