connect@archibus.ro

Field Force Management (Managementul echipelor in teren)

Beneficii

  1. Timpul scurt de operare / minimizarea interventiei si optimizarea fluxurilor de lucru
  2. Reducerea costurilor legate de operatiunile de pe teren
  3. Alocarea echitabila a resurselor
  4. Furnizarea de statistici si rapoarte (volumul de lucru, istoricul echipamentelor, MTBF, cele mai folosite piese de schimb)
  5. Analiza performantei echipelor din teren

Principalele probleme legate de managementul echipelor in teren sunt informarea in timp real, controlul si alocarea rapida a activitatilor resurselor existente. Localizarea geografica si mobilitatea, integrarea cu managementul flotei si al inventarului pieselor de schimb devin o nevoie imperativa in zilele noastre. De aceea, metricii de performanta, precum si SLA-urile trebuie avuti in vedere printr-o monitorizare atenta si masuri corective.

Solutia de management a echipelor in teren acopera:

  1. Inregistrarea in timp real a datelor colectate din teren legate de alerte, durata rezolvarii, piese de schimb si necesar de ore, cauza, tip de reparatie
  2. Alocarea echitabila a resurselor și automatizarea alocarii sarcinilor
  3. Reducerea costurilor fortei de munca
  4. Monitorizarea indicatorilor de performanța si alerte
  5. Respectarea SLA-urilor contractuale

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!