Field Force Management (Managementul echipelor in teren)

Beneficii

  1. Timpul scurt de operare / minimizarea interventiei si optimizarea fluxurilor de lucru
  2. Reducerea costurilor legate de operatiunile de pe teren
  3. Alocarea echitabila a resurselor
  4. Furnizarea de statistici si rapoarte (volumul de lucru, istoricul echipamentelor, MTBF, cele mai folosite piese de schimb)
  5. Analiza performantei echipelor din teren

Principalele probleme legate de managementul echipelor in teren sunt informarea in timp real, controlul si alocarea rapida a activitatilor resurselor existente. Localizarea geografica si mobilitatea, integrarea cu managementul flotei si al inventarului pieselor de schimb devin o nevoie imperativa in zilele noastre. De aceea, metricii de performanta, precum si SLA-urile trebuie avuti in vedere printr-o monitorizare atenta si masuri corective.

Solutia de management a echipelor in teren acopera:

  1. Inregistrarea in timp real a datelor colectate din teren legate de alerte, durata rezolvarii, piese de schimb si necesar de ore, cauza, tip de reparatie
  2. Alocarea echitabila a resurselor și automatizarea alocarii sarcinilor
  3. Reducerea costurilor fortei de munca
  4. Monitorizarea indicatorilor de performanța si alerte
  5. Respectarea SLA-urilor contractuale

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap