Utilizarea ineficientă a spațiului poate fi ușor redusă prin facturarea internă a managerilor de departamente pentru spațiul utilizat. Iar atunci când utilizarea ineficientă a spațiului este eliminată la nivelul mai multor departamente, se pot obține nu doar reduceri semnificative ale spațiului în sine, ci și ale costurilor de ocupare asociate, precum cheltuieli pentru utilități, servicii de curățenie, impozite și multe altele.

Folosind Archibus, datele devin utile în maximizarea spațiului folosit și reducerea costurilor pentru întreaga organizație. În plus accesul la date actualizate și complete poate susține un proces corect de planificare și luare a deciziilor pe termen lung.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația web ARCHIBUS de Facturare Retroactivă a Spațiului (Space Chargeback) asigură instrumentele necesare pentru stabilirea, calcularea și raportarea costurilor aferente spațiului.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Îmbunătățește acuratețea raportării în privința costului pe departamente.
  • Contribuie la creșterea gradului de responsabilizare în privința costurilor aferente spațiilor din zonele alocate și din zonele comune.
  • Asigură o planificare mai detaliată pe baza costurilor curente ale spațiului și proiecții privind o viitoare dezvoltarea planificată, îmbunătățind deciziile esențiale privind consolidările, transferurile și achizițiile.
  • Răspunde nevoilor flexibile de raportare prin caracteristici web ușor de folosit și formulare de modificare a rapoartelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap