Creșterea eficienței și reducerea erorilor în cadrul activităților de chargeback (facturare retroactivă) și a proceselor de facturare/recuperare a creanțelor este esențială pentru reducerea costurilor privind administrarea proprietăților tale.

Acum, ambele obiective pot fi îndeplinite cu ajutorul aplicației ARCHIBUS de facturare retroactivă a costurilor și emitere a facturilor (Cost Chargeback & Invoicing).

Opțiunile complexe ale mecanismului acestei soluții web permit administratorilor spațiilor închiriate și managerilor de portofoliu să automatizeze toate funcțiile legate de facturare a proprietăților tale imobiliare.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Mecanismul-ul Chargeback pune la dispoziția utilizatorilor un instrument intuitiv pentru alocarea flexibilă a costurilor către departamentele interne de urmărire a costurilor și/sau chiriașilor externi. Pe de altă parte, mecanismul pentru facturare/creanțe permite efectuarea unor procese automate și corecte de facturare și plată pentru o gestionare mai bună a conturilor de clienți.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Ai acces la o imagine transparentă a costurilor și îmbunătățești procesul de decizie privind portofoliul imobiliar.
  • Îmbunătățește eficiența operațională prin simplificarea procesului de facturare.
  • Reduce erorile administrative prin automatizarea procesului de facturare retroactivă și monitorizarea facturilor/plăților.
  • Simplifică procesele de facturare retroactivă și de emitere a facturilor prin intermediul unor interfețe intuitive ale mecanismului aplicației.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap