connect@archibus.ro

Chargeback si facturare

Beneficii

  1. Sporeste transparenta costurilor pentru a imbunatati procesul decizional in privinta portofoliului imobiliar
  2. Imbunatateste eficienta operationala printr-un proces simplificat de facturare retroactiva/emitere a facturilor/plata
  3. Reduce erorile administrative prin calcularea automata a facturarii retroactive si monitorizarea facturilor/platilor
  4. Simplifica procesele de facturare retroactiva si de emitere a facturilor prin intermediul unor interfete intuitive cu Wizard
Chargeback si facturare

Puteti vedea detalii legate de facturi legate de o anumita locatie, inclusiv date scadente, termeni si conditii, contacte, costuri asociate, plati si multe altele.

Sporirea eficientei si reducerea erorilor in cadrul facturarii retroactive a costurilor si proceselor de facturare/recuperare a creantelor este esentiala pentru reducerea costului administrativ al administrarii proprietatilor. Acum ambele scopuri pot fi indeplinite cu ajutorul aplicatiei ARCHIBUS de facturare retroactiva a costurilor si emitere a facturilor (Cost Chargeback & Invoicing). Wizard-urile sofisticate ale acestei solutii web permit administratorilor spatiilor inchiriate si managerilor de portofoliu sa automatizeze toate functiile de contabilizare legate de proprietatile imobiliare. Wizard-ul Chargeback pune la dispozitia utilizatorilor un instrument intuitiv pentru alocarea flexibila a costurilor catre centrele interne de cost si/sau chiriasii externi, in timp ce Wizard-ul pentru facturare/creante permite efectuarea unor procese automate si corecte de facturare si plata pentru o gestionare mai buna a conturilor de clienti.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!