Multe organizații de top recunosc că Sistemele de Informații Geospațiale (Geospatial Information Systems -GIS) sunt o unealtă esențială atunci când sunt nevoite să se adreseze unei piețe extinse, sau când au de-a face cu o infrastructură uzată, schimbări demografice și cicluri comprimate. Informațiile furnizate de sistemele GIS permit organizațiilor să ia decizii mai bune, bazate pe informații actualizate, economisind timp și resurse.

Archibus utilizează servicii web și REST API pentru a integra informațiile CAD, BIM, GIS și ERP în mod transparent cu fluxurile de muncă, indiferent dacă sunt sisteme on-premises sau în cloud.

Utilizează baza de date Archibus și integrările spațiale pentru a automatiza referințele pentru toate facilitățile CAD și BIM – terenuri, de la clădiri la camere, echipamente, mobilă și rețea. Folosește Archibus web central sau instrumentele Esri, la fel de simplu precum ArcMap sau ArcGlobe.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Extensia geospatiale pentru ESRI îți permite să vizualizezi și să înțelegi informațiile pentru Real Estate, Facility și Infrasctructură. Această structurare îți oferă o perspectivă mult mai clară și mai stabilă asupra datelor geospațiale cu probleme contribuind la realizarea obiectivelor organizaționale.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Imbunătățește colaborarea organizațională și procesul decizional furnizând date geospațiale de business intelligence pentru locații, spații, infrastructură și mijloace fixe
  • Integrează datele din Real Estate, Facility și Infrastructură cu informațiile geospațiale pentru a furniza reprezentări grafice menite să îmbunătățească analizele pentru un avantaj competitiv
  • Permite interogarea simultană a datelor din interior și exterior pentru a vizualiza activele unei organizații și simplifica procesele organizaționale de muncă, asigurând optimizarea fluxurilor organizaționale
  • Folosește tehnologia ESRI existentă pentru încorporarea hărților și informației geospațiale în mod rapid și economic

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap