Extensii geospatiale pentru ESRI

Beneficii

  1. Imbunatatiti colaborarea organizationala si procesul decizional furnizand date geospatiale de business intelligence pentru locatii, spatii, infrastructura si mijloace fixe
  2. Combina datele de real estate, facility si infrastructura cu informatii geospatiale pentru a furniza reprezentari grafice menite sa imbunatateasca analizele pentru un avantaj competitiv
  3. Permite interogarea simultana a datelor din interior si exterior pentru vizualizarea activelor unei organizatii si simplifica procesele organizationale de munca, asigurand transformarea de business
  4. Foloseste tehnologia ESRI existenta in incorporarea hartilor si informatiei geospatiale in mod rapid si economic

Multe organizatii de top considera Sistemele de informatii geospatiale (Geospatial Information Systems -GIS) drept o unealta esentiala atunci cand sunt nevoite sa se adreseze unei piete extinse, sau cand au de-a face cu o infrastructura uzata, schimbari demografice si cicluri comprimate. Cunostintele furnizate de sistemele GIS permit organizatiilor sa ia decizii mai bune, economisind timp si resurse. Puteti folosi acum abilitati geospatiale valoaroase pentru a va imbunatati informatiile actuale legate de real estate, facility si infrastructura prin Extensii geospatiale pentru ESRI. Aceasta integrare va va da o perspectiva multi-stratificata mult mai puternica a initiativelor organizationale vitale.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap