Extensia Smart Client pentru Autocad & Revit pune la dispoziție un schimb de date bidirecțional către Revit utilizând serviciile web care fac posibilă tranziția la tehnologiile BIM, building Information Modeling (BIM), având o abordare foarte detaliată a felului în care clădirile sunt proiectate și construite. Acest lucru permite utilizatorilor o imagine a întregului ciclu de viață și proceselor unei organizații.

În plus, extensia Smart Client implementează regulile și fluxurile de lucru care coordonează schimbul bidirecțional de date și actualizează însuși modelul BIM pentru a păstra totul sincronizat.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Extensia Smart Client este scalabilă și se poate integra la nivelul întregului portofoliu facând conexiunea și cu obiectivele de business.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Furnizează o legătură intuitivă, grafică, bidirecțională către Revit, folosind serviciile web, printr-o abordare ușoară, incrementală în tranziția către tehnologia BIM
  • Suportă toate elementele de Facility Management din modelele BIM
  • Folosește datele BIM pentru procesele operaționale din clădiri
  • Se conectează rapid la aplicațiile Archibus pentru o productivitate și o siguranță sporită
  • Oferă acces la arhitectura Revit, date Revit MEP și grafice din orice locație

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap