Extensia Smart Client pentru Revit

Beneficii

  1. Furnizeaza o legatura intuitiva, grafica, bidirectionala catre Revit, folosind serviciile Web, printr-o abordare usoara, incrementala in tranzitia catre tehnologia BIM
  2. Suporta toate elementele de Facilies Management din modelele BIM
  3. Foloseste imediat datele BIM pentru procesele operationale din cladiri
  4. Se conecteaza rapid la aplicatiile ARCHIBUS pentru o productivitate si o siguranta mai mare

Folositi caracteristica de sincronizare bidirectionala pentru a include informatii de business generate de baza de date ARCHIBUS, cum ar fi alocarea spatiului per departament, in cadrul modelului Revit.

Building Information Modeling (BIM) a pus la dispozitie o abordare foarte detaliata si colaborativa a felului in care cladirile sunt proiectate si construite. Ceea ce ii lipseste insa, este o posibilitate usoara de scalare la nivelul portofoliului si conectare cu datele de business. Extensia Smart Client pentru Revit de la ARCHIBUS se pliaza pe aceasta necesitate printr-o aplicatie BIM 4.0 gandita din perspectiva unui facility manager. Asigura acces rapid la graficele Revit si informatii COBie folosind serviciile Web pentru a conecta modele Revit cu datele organizationale din ARCHIBUS. Acest lucru ofera utilizatorilor o vedere cvadridimensionala a organizatiei si proceselor. In plus, extensia Smart Client implementeaza regulile si fluxurile de lucru care coordoneaza schimbul bidirectional de date si actualizeaza insusi modelul BIM pentru a pastra totul sincronizat.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top