Poți justifica majorarea cheltuielilor de întreținere amânate și a cheltuielilor pentru reînnoirea capitalului pe baza unor informații pasive și învechite?

Folosind corect datele din aplicație, durata de viață a activelor poate fi categoric îmbunătățită, pot fi reduse la minimum cheltuielile de mentenanță, iar planificarea bugetului poate fi optimizată.

Aplicația web Archibus pentru Evaluarea Stării de Uzură îți permite să urmărești și să identifici din timp echipamentele cu probleme, astfel poți prelungi durata de viață a acestora prin aplicarea măsurilor corective.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația web Archibus pentru evaluarea stării de uzură îți pune la dispoziție un întreg proces dinamic și obiectiv de evaluare a activelor bazat pe reducerea riscurilor luând în calcul prioritățile operaționale.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Reduce riscul prin prioritizarea problemelor de corecție, pe baza unor măsuri obiective și nevoi organizatorice.
  • Permite identificarea proactivă a deficiențelor pentru prelungirea duratei de viață a activelor.
  • Demonstrează asocierea costurilor cu măsurile corective pentru a justifica bugetele.
  • Reduce costurile administrative și costurile procesului de soluționare prin intermediul unei evaluări în buclă închisă.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap