Evaluarea starii de uzura

Beneficii

  1. Diminueaza riscul prin prioritizarea problemelor de corectie, bazandu-se pe masuratori obiective si nevoi organizationale
  2. Permite identificarea proactiva a deficientelor pentru prelungirea duratei de viata a activelor
  3. Demonstreaza modalitatea in care costurile sunt asociate masurilor corective pentru a justifica bugetele
  4. Reduce costurile administrative prin stabilirea unei evaluari in bucla inchisa si costurile procesului de solutionare

Ati putea justifica cresterea costurilor legate de intretinere si reparatii, cat si cheltuielile cu reinnoirea de capital bazandu-te pe informatii statice, chiar depasite? ARCHIBUS pentru Evaluarea starii de uzura ofera un proces obiectiv, dinamic de evaluare a activelor corporale pentru a ajuta la fundamentarea masurilor corective, pe baza diminuarii riscului si prioritatile operationale. Folosind bazele de date exacte, datate, ale aplicatiei pentru Evaluarea starii de uzura, puteti creste durata de viata a activelor, puteti minimiza timpii morti, reduce cheltuielile administrative, precum si eficientiza planificarea capitalului si a proceselor bugetare. O implementare de succes ar putea imbunatati indicii de uzura la nivelul facilitatilor, totul la un cost total mai mic de ocupare.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap