Evaluarea gradului de ocupare a spatiului


Aplicatia mobila pentru evaluarea gradului de ocupare a spatiului de la ARCHIBUS (Space & Occupancy Survey App) furnizeaza un instrument accesibil si usor de folosit pentru a asigura acuratetea datelor referitoare la spatiu si gradul de ocupare, pentru a sustine obiectivele strategice ale organizatiei.

Aceasta aplicatie mobila foloseste logica de business din aplicatiile Web Central ARCHIBUS si acelasi flux de lucru din aplicatia pentru monitorizarea tranzactiilor de spatiu de lucru (Workspace Transactions) pentru a actualiza si reconcilia alocarile de angajati la spatiul disponibil. Acestea includ alocari procentuale, angajati cu mai multe zone de lucru, analize istorice, tendinte si urmarire statistica de incarcare. Evaluatorul de pe teren poate actualiza si comenta informatiile legate de spatiu, putand de asemenea adauga o imagine a fiecarui spatiu evaluat.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top