Un număr tot mai mare de organizații recunosc valoarea adusă de reducerea amprentei de carbon produse, în vederea protejării mediului și creșterii profitabilității.

Soluţia software Archibus pentru Managementul Sustenabilității Mediului transformă conceptul de sustenabilitate a mediului în realitate prin urmărirea, ordonarea și documentarea detaliilor legate de uzura și folosirea mijloacelor fixe, astfel încât să se poată lua din timp măsuri de remediere.

Spre deosebire de foi de calcul și alte procese manuale, aplicația pune la dispoziție o metodă cu adevărat obiectivă și sistematizată pentru identificarea și prioritizarea înlocuirilor, upgrade-urilor și renovărilor, bazate pe criterii de sustenabilitate a mediului, în timp ce folosește și alte date legate de clădiri, disponibile în baza de date centralizată Archibus.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi crește eficiența eforturilor de sustenabilitate a mediului prin evaluarea integrată a comenzilor de lucru cu bazele de date centralizate.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Stabilește procese de sustenabilitate proactive, care pot crește eficiența operațională, îmbunătăți mediile de lucru și maximiza valoarea activelor.
  • Identifică activele/ mijloacele fixe care necesită reparații, renovări sau înlocuiri pentru a atinge obiectivele de eficiență de mediu sau a susține o certificare LEED™ existentă sau un program de evaluare BREEAM®.
  • Optimizează bugetul de investiții și planificarea pe termen lung prin urmărirea costurilor si bugetelor asociate cu deficiențe de sustenabilitate.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap