Evaluare stare echipamente

Beneficii

  1. Pune la dispozitie o platforma dinamica integrata pentru datele privind starea elementelor din portofoliul de active al unei organizatii.
  2. Permite administrarea procesului de aplicare a actiunilor corective, in vederea remedierii deficientelor critice.
  3. Usureaza gestionarea celor mai importante resurse pe tot parcursul ciclului de viata a cladirilor, oferind persoanelor raspunzatoare analizele necesare in luarea celor mai bune decizii informate, reducand riscul si indeplinind obiectivele si misiunea organizatiei.

Aceasta aplicatie extinde in teren trei aplicatii ARCHIBUS Web Central, intrucat aplicatia mobila se bazeaza pe aplicatiile ARCHIBUS – pentru Evaluarea starii de uzura, Commissioning (Receptia cladirii) si Managementul mediului si sustenabilitatii.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap