Soluţia software Archibus Clădiri Sustenabile te ajută să-ți optimizezi procesele de identificare și reducere a riscurilor ce pot apărea în interiorul clădirii. Ai acces rapid și facil la toate informațiile referitoare la starea și locația unor materiale ca: azbest, vopsea pe bază de plumb și alte materiale cu risc ridicat.

Spre deosebire de foile de calcul sau alte instrumente non-integrate, Archibus oferă un proces flexibil și foarte sistematic pentru a te asigura că toate materialele periculoase sunt rapid și precis localizate, urmărite și îndepărtate, folosindu-se căutari conectate direct la reprezentările grafice ale spațiului și echipamentelor.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi reduce riscul expunerii prin folosirea informațiilor cât mai corecte și complete despre localizare și procese de eliminare a pericolelor.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Asigură un mediu de lucru sigur reducând expunerea potențială la materiale periculoase.
  • Identifică rapid și facilitează remedierea pericolelor punând la dispoziție o platformă de raportare care oferă date actualizate.
  • Contribuie la minimizarea și eliminarea vulnerabilităților din sistem.
  • Minimizează apariția unor litigii costisitoare și daune financiare rezultate în urma unor acțiuni de reglementare și / sau boli profesionale.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap