Contorizare si facturare inteligenta

Beneficii

  1. Poate reduce costurile aferente mentenantei preventive si corective
  2. Imbunatateste previzionarea costurilor si consumului de energie per circuit si locatie
  3. Permite prezentarea in timp real a statusului consumului intregii retele
  4. Reduce consumul de energie cu pana la 10 %
  5. Permite integrarea rapida cu sisteme 3PP
  6. Ofera capabilitati de audit pentru a accesa cu usurinta, agrega si evalua modelele de consum ca baza pentru renegocierea preturilor si consolidarea relatiilor cu furnizorii de energie
  7. Imbunatateste procesul decizional prin alinierea cheltuielilor de utilitati (energie electrica, apa, gaz) la prioritatile organizationale
Contorizare si facturare inteligenta

Dashboard-uri si metrici care sustin deciziile documentate ale managementului

Solutia de Contorizare si facturare de la ARCHIBUS Solution Center - Romania asigura citirea automata a datelor de consum, permite chargeback-ul costurilor, facturarea automata sau manuala, precum si managementul contractelor, pentru a putea analiza consumurile, si a lua decizii documentate de optimizare si reducere a cheltuielilor si consumurilor. Spre deosebire de foile de calcul, Contorizarea ajuta utilizatorii sa coreleze si gestioneze datele fnanciare extinse, in timp real, cu informatiile colectate de la diferiti senzori si contoare de consum, pentru a urmari cheltuielile de energie conform unui plan de afaceri sau referinte obiective. Modulul ofera o solutie la cheie pentru utilizatori sau furnizori de servicii, atat pentru telecitire, cat si pentru contract management, facturare si facturare retroactiva (reconciliere).


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap