Soluția de Contorizare și facturare dezvoltată de ARCHIBUS Solution Center - Romania asigură citirea automată a datelor de consum, permite chargeback-ul costurilor, facturarea automată sau manuală, precum și managementul contractelor, pentru a putea analiza consumurile, și a lua decizii documentate de optimizare și reducere a cheltuielilor și consumurilor.

Spre deosebire de foile de calcul, Contorizarea ajută utilizatorii să coreleze și gestioneze datele financiare extinse, în timp real, cu informațiile colectate de la diferiți senzori și contoare de consum, pentru a urmări cheltuielile de energie conform unui plan de afaceri sau referințe obiective. Modulul oferă o soluție la cheie pentru utilizatori sau furnizori de servicii, atât pentru telecitire, cât și pentru contract management, facturare și facturare retroactivă (reconciliere).


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Soluția software de Contorizare și Facturare oferă capabilități de audit pentru a accesa cu ușurință, agrega și evalua modelele de consum ca bază pentru renegocierea prețurilor și consolidarea relațiilor cu furnizorii de energie.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Reduce costurile aferente mentenanței preventive și corective
  • Îmbunătățește previzionarea costurilor și consumului de energie per circuit și locație
  • Permite prezentarea în timp real a statusului consumului întregii rețele
  • Reduce consumul de energie cu până la 10%
  • Permite integrarea rapidă cu sisteme 3PP
  • Îmbunătățește procesul decizional prin alinierea cheltuielilor de utilități (energie electrică, apă, gaz) la prioritățile organizaționale

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap