Proprietarii clădirilor sunt adesea puși în dificultate din cauza lipsei unei comunicări efective și eficiente în timpul planificării, construcției și etapelor de dare în folosință a clădirilor, fapt care rezultă în costuri inutile și ineficiența operațională.

Soluția software Archibus pentru Recepția Clădirii (Commisioning) ajută la rezolvarea acestei probleme prin captarea și coordonarea datelor grafice și non-grafice - incluzând modelarea BIM ( Building Information Modeling ), în machete, planuri de construcție, manuale de întreținere și reparații, informații legate de echipamente și spații - toate reunite într-o bază de date centralizată.

Aplicația oferă un acces rapid la informație atât in varianta desktop cât și în versiunea mobile.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația corelează, de asemenea, toate informațiile pentru a confirma că activele și sistemele aferente sunt conforme cu specificațiile date în planificare, ajutând și la scăderea costurilor asociate reclamațiilor și acțiunilor corective, cât și la optimizarea performanței sistemelor după punerea în funcțiune.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Optimizează procesul de verificare conform căruia utilitățile și sistemele sunt conforme cu specificațiile și cerințele proprietarului.
  • Pune la dispoziție mecanismul necesar pentru identificarea și corectarea problemelor încă din stadiul de planificare/ construcție.
  • Reduce costurile asociate cu remedieri, plângeri și lucrări corective ulterioare dării în exploatare.
  • Optimizează performanțele clădirii după darea în folosință prin furnizarea de instrumente menite să ajute la îmbunătățirea continuă în ceea ce privește energia și costurile operaționale.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap