Cladiri sustenabile

Beneficii

  1. Faciliteaza un mediu de lucru sigur pentru ocupantii cladirii, prin reducerea expunerii potentiale la materiale periculoase
  2. Minimizeaza potentialul unor litigii costisitoare si daune financiare rezultate in urma unor actiuni de reglementare si / sau boli profesionale
  3. Preintampina producerea inchiderilor costisitoare, pierderea utilizarii instrumentului, penalitati sau amenzi ce rezulta din incalcarea prevederilor folosirii materialelor periculoase
  4. Reduce costurile operationale in conformitate cu standardele, prin eficientizarea procesului de identificare, localizare, prelevare de probe, documentare si indepartare a materialelor periculoase

Identificati rapid zonele cu conditii periculoase, folosind reprezentari grafice pentru a eficientiza procesele de prelevare de probe si de documentare, in actiunile de eliminare.

Profesionistii de succes trebuie sa monitorizeze in mod activ riscul aparitiei pericolelor in mediul interior, cum ar fi azbestul si radonul, pana la vopsea si mucegai. ARCHIBUS Clean Building ajuta acesti manageri sa protejeze sanatatea angajatilor din cladiri, sa minimizeze datoriile organizationale si sa evite amenzile costisitoare sau posibilele litigii. Spre deosebire de foile de calcul sau alte instrumente non-integrate, aplicatia Web ARCHIBUS Clean Building ofera un proces flexibil si foarte sistematic pentru a se asigura ca toate materialele periculoase sunt rapid si precis localizate, urmarite si indepartate, folosindu-se cautari conectate direct la reprezentarile grafice ale spatiului si echipamentelor. In plus, abilitatea sistemului pentru Cladiri sustenabile de a distribui si integra cu usurinta datele materialelor cu risc in alte sisteme si procese, reduce foarte mult riscul unor erori / omisiuni, preintampina producerea inchiderilor costisitoare si reduce costul per ansamblu in conformitate cu standardele.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap