Aplicatii mobile

Beneficii

  1. Furnizeaza acces imediat la rapoarte grafice si nu numai, formulare si prezentari oriunde v-ati afla, la orice ora - dupa ce initiati conexiunea la Wi-Fi sau o retea mobila
  2. Reduce costurile generale legate de schimbul de informatii bidirectional catre/din o sursa centralizata catre angajatii cu acces la dispozitive mobile
  3. Suporta implementare mobila hibrida, cu un mediu de dezvoltare de tip open-standard pentru a facilita imbunatatirile
  4. Suporta aplicatii mobile native de tip semi-conectat pentru a asigura continuitatea si productivitatea, chiar atunci cand nu exista nicio conexiune disponibila

ARCHIBUS pentru aplicatii mobile pune la dispozitie acces imediat la fluxul de lucru si raspunde in mod rapid la cerintele clientului

Furnizarea de servicii mai bune inseamna un serviciu mai rapid si mai precis, un scop pus in practica acum prin implementarea celor mai noi tehnologii mobile. Inclus in Web Central incepand cu versiunea V.21.2, ARCHIBUS pentru aplicatii mobile (Mobile Framework) pune la dispozitie un nou tip de aplicatii sigure, usor configurabile, foarte receptive la cererea clientului, oferind informatii exacte legate de facilitati oricand si oriunde aveti nevoie. ARCHIBUS creeaza aplicatii mobile menite sa ruleze pe o varietate de dispozitive mobile de ultima generatie. Mai mult, noua tehnologie face ca datele dvs. - inclusiv fotografii, planuri de campus, si planuri de etaj - sa fie interactive, astfel incat orice utilizator autorizat sa poata localiza rapid spatii, oameni, bunuri, si sarcini.

Suita de aplicatii mobile de la ARCHIBUS va ajuta sa fiti mai eficienti si mai rapizi oriunde ati fi. Aplicatiile mobile sunt disponibile pe o serie variata de browsere si dispozitive, folisind tehnologia HTML5. Suita de aplicatii mobile include:

Portalul Servicii Interne

Aplicatia Portalul Servicii interne de la ARCHIBUS reuneste 5 mini aplicatii: Rezervari, Hoteling, Service Desk, Localizare spatii sau angajati, Spatiul Departamentului meu

Inregistrarea si inspectia mijloacelor fixe si echipamentelor

Aplicatia ofera posibilitatea identificarii rapide a mijloacelor fixe cu ajutorul codurilor de bare, codurilor QR sau tag-urilor RFID, precum si facilitatea de a adauga o fotografie a acestora, la momentul evaluarii.

Monitorizare Spatiu

Aplicatia mobila pentru monitorizarea spatiului de la ARCHIBUS pune la dipozitia tuturor angajatilor din Facility Management un acces rapid si usor la datele si planurile cladirii, totul de pe un dispozitiv mobil.

Evaluarea gradului de ocupare a spatiului

Aplicatia mobila pentru evaluarea gradului de ocupare a spatiului de la ARCHIBUS furnizeaza un instrument accesibil si usor de folosit pentru a asigura acuratetea datelor referitoare la spatiu si gradul de ocupare, pentru a sustine obiectivele strategice ale organizatiei.

Mentenanta

Aplicatia mobila pentru Mentenanta de la ARCHIBUS este menita sa ajute in procesul de creare, actualizare si completare a comenzilor de reparatii sau mentenanta preventiva, direct pe teren.

Evaluare stare echipamente

Aceasta aplicatie extinde in teren trei aplicatii ARCHIBUS Web Central, intrucat aplicatia mobila se bazeaza pe aplicatiile ARCHIBUS – pentru Evaluarea starii de uzura, Commissioning (Receptia cladirii) si Managementul mediului si sustenabilitatii.

Raportare incidente

Aplicatia mobila extinde pe teren capabilitatile oferite de aplicatia Web Central pentru Sanatatea si siguranta mediului, furnizand o platforma de lucru flexibila, dar structurata, care vine in ajutorul managerilor in vederea urmaririi incidentelor, ca parte integranta dintr-o solutie de management al sanatatii si sigurantei mediului (HSSE).

Rapoarte de management pe mobil

Aplicatia furnizeaza intr-o viziune integrata informatii legate de facility management pentru a pune la dispozitia persoanelor decidente metricii necesari in luarea deciziilor inovative, care sa duca la reducerea riscurilor.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap