Soluția software pentru Clădiri verzi( Archibus Green Building) oferă managerilor accesul la informațiile necesare pentru obținerea unei certificari de tip LEED, BREEAM sau similar.

Cu Archibus managerii au acces imediat la toată informația legată de procesul obținerii acestui certificat.

Soluţia îți permite să documentezi fiecare proiect și să îi urmărești evoluția, inclusiv toată documentația aferentă. Aplicația este scalabilă şi îţi permite menținerea unui nivel optim de performanță a organizației, astfel încât creșterea volumului de date va fi gestionată cu ușurință.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi facilita respectarea cerințelor de raportare internă sau externă, definite de către marile organizații de stabilire a standardelor, pentru a reduce impozitul pe carbon și / sau pentru a trimite proactiv date cu privire la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate a mediului.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Monitorizează performanța clădirilor și operațiunilor asociate conform standardelor stabilite.
  • Asigură reducerea cheltuielilor operaționale printr-un consumul mai redus de energie, gaze și alte variabile care contribuie și la creșterea amprentei de carbon.
  • Oferă informațiile necesare pentru a facilita reducerea amprentei de carbon.
  • Simplifică calculul și compararea emisiilor de gaze cu efect de seră pentru toate clădirile din portofoliu și urmărește schimbările survenite în timp.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap