Soluția financiară strategică de la ARCHIBUS îți oferă o integrare complexă de date și informații cu privire la portofoliul tău imobiliar, infrastructura și activele companiei.

Soluția ARCHIBUS de analiză financiară strategică integrează toate costurile aferente activelor unei companii pentru o viziune și o gestionare mai corectă.

Soluția de analiză financiară strategică de la ARCHIBUS îți oferă rapid datele validate, relevante și de încredere de care ai nevoie pentru finanțări și decizii de operare. Toate acestea prin captarea investițiilor de capital, a costurilor de exploatare și a costului total al proprietății pentru o gamă largă de active și prin monitorizarea proceselor interconectate pe care le gestionează.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Aplicația îți simplifică accesul la date privind investițiile de capital, costurile de operare și costul total al proprietății. Ea pune la dispoziția responsabililor din compania ta date validate, relevante și reale, necesare luării deciziilor financiare și operaționale.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Ai acces la o imagine de ansamblu comună asupra capitalului și a costurilor operaționale pentru întregul portofoliu.
  • Primești evaluarea spațiul închiriat, precum și cel disponibil pentru închiriere, cât și o informație completă asupra disponibilității spațiului în anumite clădiri, orașe, regiuni, la nivelul întregului portofoliu.
  • Aplicația optimizează costul total al proprietății tale, gradului de ocupare și ciclul de viață pentru activele din real estate, infrastructură și facility management

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap