Soluția financiară strategică de la ARCHIBUS îți oferă o integrare complexă de date și informații cu privire la portofoliul tău imobiliar, infrastructura și activele companiei.

Soluția ARCHIBUS de analiză financiară strategică integrează toate costurile aferente activelor unei companii pentru o viziune și o gestionare mai corectă.

Soluția de analiză financiară strategică de la ARCHIBUS îți oferă rapid datele validate, relevante și de încredere de care ai nevoie pentru finanțări și decizii de operare. Toate acestea prin captarea investițiilor de capital, a costurilor de exploatare și a costului total al proprietății pentru o gamă largă de active și prin monitorizarea proceselor interconectate pe care le gestionează.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Aplicația îți simplifică accesul la date privind investițiile de capital, costurile de operare și costul total al proprietății. Ea pune la dispoziția responsabililor din compania ta date validate, relevante și reale, necesare luării deciziilor financiare și operaționale.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Ai acces la o imagine de ansamblu comună asupra capitalului și a costurilor operaționale pentru întregul portofoliu.
  • Primești evaluarea spațiul închiriat, precum și cel disponibil pentru închiriere, cât și o informație completă asupra disponibilității spațiului în anumite clădiri, orașe, regiuni, la nivelul întregului portofoliu.
  • Aplicația optimizează costul total al proprietății tale, gradului de ocupare și ciclul de viață pentru activele din real estate, infrastructură și facility management

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT
  • Română
  • Engleză
Top