Urmărirea și administrarea corectă a costurilor de închiriere și a gradului de ocupare a portofoliului unei organizații reprezintă un avantaj competitiv, însă și o provocare organizațională, atunci când nu ai un registru centralizat și instrumentele analitice corespunzatoare.

Aplicația ARCHIBUS pentru Administrarea Costurilor pune la dispoziția managerilor imobiliari și a administratorilor spațiilor închiriate o soluție web care centralizează și simplifică definirea, alocarea și aprobarea costurilor de ocupare a portofoliului.

Poate reduce, în același, timp cheltuielile administrative și îmbunătăți procesul decizional.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Aplicația cuprinde și un mecanism intuitiv care urmărește costurile ciclului de viață. Mecanismul are în componența sa un sistem care urmărește costurile la nivel de factură sau centralizat până la alocarea finală. Totodată, are o funcție complexă de filtrare pentru analiza multidimensională a costurilor.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Optimizează costurile și procesul decizional în ceea ce privește ocuparea spațiului.
  • Generează rapoarte avansate de analiză și proiecție a costurilor.
  • Oferă vizibilitate privind costurile de ocupare și obiectivele organizaționale.
  • Scade frecvența erorilor și cheltuielile provocate de acestea, prin procese simplificate care urmăresc toate costurile ciclului de viață al portofoliului.
  • Reduce cheltuielile administrative prin eliminarea proceselor manuale.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap