SOLUȚIA COMPLETĂ #1 ÎN LUME PENTRU REAL ESTATE, INFRASTRUCTURĂ ȘI FACILITY MANAGEMENT

Activele corporale, cum ar fi proprietățile imobiliare, clădirile, echipamentele și infrastructura au o importanță crucială pentru performanța organizațiilor. Prin administrarea eficientă a acestora poți răspunde mai bine schimbărilor organizaționale și de piață, reducând în același timp costurile operaționale și îmbunătățind gradul lor de utilizare.


Folosind o singură soluție integrată poți să profiți de datele existente, să crești acuratețea informațiilor și să eviți utilizarea sistemelor multiple bazate pe tehnologii diferite. Cu soluțiile software Archibus clienții noștri urmăresc indicii de performanță și analizează tendințe, evidențiază puncte care pot fi optimizate, pun în valoare spațiile neutilizate și micșorează costurile operaționale cu până la 35%.

SOLUȚIILE ARCHIBUS ECONOMISESC APROXIMATIV 100 MILIARDE DE DOLARI ANUAL PENTRU CLIENȚI DIN INDUSTRII PRECUM:.

archibus-real-estate
REAL ESTATE
archibus-energie
ENERGIE
archibus-retail
RETAIL
archibus-telecom
TELECOM
archibus-oil-gas
PETROL ȘI GAZE
archibus-utilitati
UTILITĂȚI


CLIENȚI DIN ÎNTREAGA LUME CARE AU ALES SOLUȚIILE SOFTWARE ARCHIBUSAlege să gestionezi într-un mod mai eficient activele, accelerează procesele și susține obiectivele strategice ale organizației tale utilizând soluțiile Archibus pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management.


OBȚINE UN DEMO


Alege să gestionezi într-un mod mai eficient activele, accelerează procesele și susține obiectivele strategice ale organizației tale utilizând soluțiile Archibus pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management.


OBȚINE UN DEMO

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap