ARCHIBUS pentru Sectorul Public
ascpublic

Daca ne uitam la cazurile de succes si bunele practici ARCHIBUS din domeniul administratiei publice, majoritatea sunt legate de planificarea si optimizarea spatiului de lucru, precum si de mentenanta cladirilor, a mijloacelor fixe si a echipamentelor precum si impactul asupra mediului. In fiecare zi organizatii guvernamentale similare isi imbunatatesc serviciile si eficienta folosind ARCHIBUS - solutia integrata numarul 1 in lume in managementul proprietatilor si al infrastructurii.

De la întreținerea facilităților și planificarea spațiului, până la controlul accesului și identificarea uneltelor necesare pentru gestionarea acestora, capacitățile unei soluții IWMS pentru instituțiile publice demonstrează utilitatea și beneficiile utilizării. Deși facilitățile sunt gestionate în funție de tipul acestora, este important ca administratorii clădirilor instituțiile publice să aibă la îndemână o soluție complexă care să acopere toate aceste nevoi.

O soluție complexă de tip IWMS (Integrated Workplace Management System) ar trebui să includă următoarele opțiuni
managementul-spatiului

MANAGEMENTUL
SPAȚIULUI

Managerii de facilități simt nevoia unui sistem centralizat care să le ofere informațiile necesare legate de tipurile de spații.
sanatatea-si-siguranta-mediului

PREGĂTIREA PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Permite planificarea de urgență pentru orice eveniment, de la condiții meteo nefavorabile, până la defecțiuni în instalații.
managementul-proiectelor

MANAGEMENTUL
CONTRACTELOR

Facilitățile guvernamentale sunt finanțate de contribuabili, iar digitalizarea înseamnă maximizarea rentabilității investiției.
managementul-activelor-corporale

MANAGEMENTUL
ACTIVELOR

Rolul managerilor de clădiri municipale se axează pe valorificarea și menținerea în stare funcțională a activelor prin trasparența costurilor.
cladiri+sustenabile

CLĂDIRI
SUSTENABILE

Platformele IWMS oferă instrumente pentru a asigura eficiența energetică și a programelor de reciclare și gestionarea deșeurilor.
Modelul 3D

UNELTE
DE CĂUTARE

O nevoie esențială ce include multiple opțiuni de căutare și integrări complexe de la hărți interactive, la directoare pentru angajați și aplicații bidirecționale.
managementul-relocarilor

MANAGEMENTUL
RELOCĂRILOR

Trecerea la spații mai dinamice a generat mai puține relocări în clădiri. O soluție de relocare integrată în IWMS facilitează procesul de deblocare a spațiilor fixe.
Solutii software pentru institutii publice

REZERVĂRI
DE BIROURI

Este o parte esențială în utilizarea unei soluții IWMS în instituțiile publice, care permite păstrarea confidențialității și siguranței cetățenilor.
acces control

SISTEMUL
DE ACCES

Soluția de tip IWMS simplifică gestionarea controlului de acces într-un singur sistem centralizat pentru toate tipurile de acces.
Soluțiii software pentru institutiile publice

MANAGEMENTUL
MENTENANȚEI

Organizarea cererilor de întreținere și a istoricului de service este importantă pentru păstrarea activelor în condiții de siguranță, accesibile și funcționale.
Aliniere strategică
 • Alinierea patrimoniului și a administrării patrimoniului cu strategia guvernamentală
 • Adresarea subiectelor critice legate de adminsitrarea activelor publice
 • Asigurarea conformitatii cu cerințele obligatorii
 • Implementarea inițiativelor de reducere a consumului de energie și a amprentei de carbon
 • Raportarea corectă și integrată către nivelul de management
 • Stabilirea unei direcții strategicie pentru întreg sistem administrativ de stat
Excelență operațională
 • Managementul centralizat al spațiului, ca bază a creșterii performanței Patrimoniului, Energetic și de Mentenanță a clădirilor și activelor
 • Implementarea celor mai bune practici de Management al mentenanței
 • Managementul Energiei, al problemelor de mediu și controlul riscului
 • Implementarea celor mai bune practici de planificare a bugetelor de investiții și reparații Clădiri
 • Urmărirea comparativă a consumului energetic al clădirilor publice
Integrare fără precedent, implementare rapidă
 • Suită de aplicații integrate ARCHIBUS adresează toate aspectele legate de patrimoniu, infrastructură și Facility Management.
 • Livrarea produsului standard (Commercial-off- the-shelf - COTS) permite implementarea in 90 de zile sau mai puțin și o recuperare a investiției în 6 luni
 • Peste 10.000 de rapoarte disponibile "Out-of-the-box"
 • Arhitectura de tip sistem deschis, permite un schimb de date facil cu alte sisteme ERP și surse de date
 • Structura scalabilă, modulară, permite utilizatorilor combinarea aplicațiilor și opțiunile de implementare care se potrivesc cel mai bine nevoilor și bugetului
Descoperă beneficiile și solicită o cotație personalizată pentru soluțiile ARCHIBUS pentru Sectorul Public
 • Furnizează rapoarte complete despre portofoliul de proprietăți, mijloace fixe, spații ocupate și impact asupra mediului, conforme cu cerințele în vigoare
 • Simplifică fluxurile de lucru, asigurând creșterea productivității și scăderea costurilor de mentenanță
 • Îmbunătățește eficiența operațională și reduce cheltuielile inutile prin optimizarea achizițiilor, utilizării și întreținerii activelor și a infrastructurii
 • Furnizează o sursă centrală de informare cu privire la clădiri și proprietăți pentru a îmbunătăți procesul de bugetare și luare de decizii strategice

Instituții publice care au adoptat soluțiile Archibus în procesul de digitalizare:

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap