Solutii pentru Infrastructura

Managementul infrastructurii aduce cerinte specifice legate de urmarirea proiectelor de investitii, de analiza si managementul bugetelor aferente, urmarirea activelor liniare sau managementul mentenantei acestora.

De asemenea, pentru companiile care asigura servicii de reparatii si intretinere a activelor de infrastructura, managementul fortei de munca si urmarirea activitatilor in teren sunt foarte importante.

Un alt aspect relevant al gestiunii infrastructurii este reprezentat de administrarea procesului de receptie lucrari, de monitorizare a testelor de calitate si de preluare a intregii documentatii de autorizari si operare a activelor receptionate.

Evaluarea starii infrastructurii, pe durata de viata a acesteia, cu posibilitatea utilizarii tehnologiei mobile de evaluare si inspectie reprezinta un obiectiv continuu al celor care administreaza infrastructura.

Nu in ultimul rand, toate aceste procese din ciclul de viata al instrastructurii

trebuie monitorizate sub forma unor tablouri de bord sau a unor indicatori de performanta. Toate cerintele prezentate pana acum, specifice administrarii infrastructurii sunt acoperite de platforma web ARCHIBUS. Pe langa aplicatiile web sau mobile ARCHIBUS, noi oferim utilizatorilor posibilitatea integrarii tehnologiilor complementarecum sunt aplicatiile GIS de la ESRI sau Google Maps, sau aplicaţiile BIM de la Autodesk.

Contactati-ne pentru a afla ce posibilitati aveti.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap