THE DIPLOMAT-BUCHAREST organizează cea de-a șasea ediție SMART TRANSFORMATION FORUM 2021
pe 9 septembrie 2021, în intervalul 08:00 - 14:30 în format hibrid, desfășurat în cadrul Hotelului InterContinental din Bucuresti, cu transmisie LIVE pe principalele platforme de socializare și pe site-ul evenimentului.INVITAT ARCHIBUS SOLUTION CENTER – ROMANIA:

Cătălin Tănăsescu, VP Business Development"ORAȘE INTELIGENTE, SOLUȚII EFICIENTE PENTRU GESTIONAREA INFRASTRUCTURII ȘI OPTIMIZAREA SERVICIILOR OFERITE DE INSTITUȚIILE PUBLICE."

Orașele inteligente folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a aborda aspecte precum siguranța orașului, dezvoltarea economică, eliminarea deșeurilor, eficiența rețelei de utilități, planificarea urbană utilizând soluții ecologice, preocupări legate de transport și nu numai. În ultimii ani, orașele au abordat tendințele de transformare digitală pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.


Eticheta de oraș inteligent este un concept care trebuie câștigat în orașele românești, prin împingerea pe principalele aspecte precum: siguranță și securitate, dezvoltare economică, gestionarea deșeurilor și utilităților, planificare ecologică urbană, transport inteligent și infrastructură inteligentă și activare tehnologică.


URMĂREȘTE ÎNREGISTRAREA EVENIMENTULUI:
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap