ALEGE UNA DIN OPȚIUNILE OFERITE DE ARCHIBUS ROMÂNIA PENTRU A BENEFICIA DE SUPORT TEHNIC LA NIVEL LOCAL

Maximizează beneficiile oferite prin implementarea soluțiilor Archibus folosind suportul tehnic complet oferit de ARCHIBUS România, specialistul și partenerul tău local.

Orice plan ai alege, persoanele autorizate din organizație vor comunica cu personalul de suport tehnic prin platforma de support online ARCHIBUS, la telefon, e-mail, sau folosind alte metode de comunicare. ARCHIBUS România oferă servicii de suport tehnic în timpul programului de muncă. De asemenea, ARCHIBUS România poate oferi, la cerere, suport în altă limbă sau în afara programului de muncă.

În plus față de suportul tehnic la cerere, persoanele autorizate vor avea acces și la baza de date a echipei de suport tehnic ARCHIBUS cu Întrebări frecvente ( FAQs ), care include notificări în cazul unor înregistrări noi în baza de date ARCHIBUS KnowledgeBase.

În funție de nevoile organizației, ARCHIBUS România pune la dispoziție 2 opțiuni pentru suportul tehnic oferit:  • Suport anual nelimitat: asigură suport tehnic nelimitat organizaților pe parcursul anului
  • Suport anual limitat: permite participanților să aleagă un număr fix de incidente la care să primească suport tehnic pe parcursul unui an

OBȚINE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap