Optiunile oferite de echipa de suport tehnic din cadrul ARCHIBUS Romania

Beneficii

Doua variante de suport tehnic sunt disponibile, ARCHIBUS Romania permitandu-va sa alegeti cel mai bun program, in conformitate cu nevoile organizatiei dvs.:

  1. Suport anual nelimitat: asigura suport tehnic nelimitat organizatiilor pe parcursul anului.
  2. Suport anual limitat: permite participantilor sa aleaga un numar fix de incidente la care sa primeasca suport tehnic pe parcursul unui an.

Asigurati-va ca profitati la maximum de solutia ARCHIBUS folosind suportul tehnic complet oferit de ARCHIBUS Romania, specialistul si partenerul dumneavoastra local.

Orice plan ati alege, persoanele autorizate din organizatia dumneavoastra vor comunica cu personalul de suport tehnic prin platforma de support online ARCHIBUS, la telefon, e-mail, sau folosind alte metode de comunicare. ARCHIBUS Romania ofera servicii de suport tehnic in timpul orelor normale de functionare. ARCHIBUS Romania va poate oferi, de asemenea, suport in alta limba sau in orele dumneavoastra de functionare.

In plus fata de suportul tehnic la cerere, organizatia Dvs. va avea acces si la baza de date a echipei de suport tehnic ARCHIBUS cu Intrebari frecvente ( FAQs ), care include notificari in cazul unor inregistrari noi in baza de date proprietara ARCHIBUS KnowledgeBase.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top