PLANIFICARE SPAȚIU – NMDL (NOI MODURI DE A LUCRA)

Companiile cu un număr mare de angajați și care dețin un spațiu de lucru recurg la servicii de planificare pentru a defini zonele utilizate în mod excesiv sau zonele subutilizate, pentru a eficientiza fluxurile de lucru, sau pur și simplu pentru a rezolva probleme de securitate, confidențialitate, precum și din nevoia de adaptare la nevoile de spațiu pentru echipamente noi sau mai mult personal.

Organizațiile sunt într-o permanentă schimbare, la fel și nevoile de spațiu. De cele mai multe ori raționalizarea spațiilor, precum și implementarea unor noi modele de lucru (NWOW) sau a noilor tehnologii (IoT) permit schimbări fără a reduce suprafața existentă.

În aceste proiecte de planificare a spațiului, care implică un grad mare de schimbare, urmărim câteva aspecte importante:

  • POZITIV – cu NWOW – toți participanții în proiect au ceva de câștigat
  • PARTICIPATIV – angajații organizației sunt implicați cât mai mult în design-ul noii organizări a spațiului
  • INTEGRATIV – pe lângă aspectele privind mediul de lucru se ia în considerare și impactul pe care schimbările îl vor avea asupra organizației, culturii organizaționale și nu în ultimul rând asupra angajaților
  • EVOLUTIV – introducerea noilor modele de lucru poate avea un impact puternic, fapt pentru care procesul de schimbare se realizează în mod progresiv, fără schimbări radicale, sau care pot perturba fluxul de lucru.

OBȚINE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap