Planificare Spatiu – NMDL (Noi Moduri de a Lucra)

Beneficii

Companiile care au un numar mare de angajati si prin urmare detin un spatiu de lucru recurg la servicii de planificare a spațiului pentru a defini zonele utilizate in mod excesiv sau zonele subutilizate, pentru a eficientiza fluxurile de lucru, sau pur si simplu pentru a rezolva probleme de securitate, confidentialitate, precum si din nevoia de adaptare la nevoile de spatiu pentru echipamente noi sau mai mult personal.

Organizatiile sunt intr-o permanenta schimbare, la fel si nevoile de spatiu. De cele mai multe ori rationalizarea spatiilor, precum si implementarea unor noi modele de lucru (NWOW) sau a noilor tehnologii (IoT) permit schimbari fara a reduce suprafata existenta. In aceste proiecte de planificare a spatiului, care implica un grad mare de schimbare, urmarim cateva aspecte importante:

  • POZITIV – cu NWOW – toti participantii in proiect au ceva de castigat
  • PARTICIPATIV – angajatii organizatiei sunt implicati cat mai mult in design-ul noii organizari a spatiului
  • INTEGRATIV – pe langa aspectele privind mediul de lucru se ia in considerare si impactul pe care schimbarile il vor avea asupra organizatiei, culturii organizationale si nu in ultimul rand asupra angajatilor
  • EVOLUTIV – introducerea noilor modele de lucru poate avea un impact puternic, fapt pentru care procesul de schimbare se realizeaza in mod progresiv, fara schimbari bruste, sau care pot perturba fluxul de lucru.

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top