Implementare


CREEAZĂ UN SISTEM UNIC ADAPTAT NEVOILOR ORGANIZAȚIEI

Implementarea platformei Archibus este realizată de echipa locală prin aplicarea metodologiei privind cele mai bune practici Archibus, dezvoltată și imbunătățită în ultimii 10 ani pe parcursul proiectelor noastre.


Implementarea soluțiilor Archibus poate fi standard (Commercial of the shelf COTS) sau customizată (adaptate nevoilor clientului). Serviciile de implementare customizate oferite de ARCHIBUS Solution Center România includ mai multe etape, cum ar fi analiza cerințelor, în care evaluăm nevoile actuale ale companiei, procesele și fluxurile de lucru, cerintele de raportare și de integrare ale soluției Archibus cu alte aplicații.

Documentul de Design din etapa de proiectare descrie arhitectura tehnică și funcțională a aplicațiilor, la care ne vom raporta în etapa de personalizare sau customizare a soluției.

În etapa de construcție vor fi dezvoltate acele adaptări necesare, sub forma fluxurilor specifice, a interfețelor sau rapoartelor particulare și se vor asigura toate condițiile necesare pregătirii trecerii în productie: instruire, pregătire și migrare a datelor din fostele aplicații, testare pregătire a mediului de producție.

Un aspect esențial pentru succesul oricărei implementări privește conversia datelor. Preocuparea noastră nu are legatură numai cu adaptarea acestei soluții la procesele comerciale și necesitățile particulare ale clienților noștri, ci dorim în egală măsură să îi susținem pe aceștia pentru a aduna, a organiza și a standardiza informațiile. După preluarea datelor, platforma Archibus devine spațiul de stocare al companiei pentru informații prețioase și, mai mult decât atât, un sistem intern de cunoștințe care cuprinde roluri, proceduri, fluxuri de lucru și procese.


Archibus poate fi integrat cu alte aplicații de tip ERP, cum ar fi sistemele de management al resurselor (ERP), resurse umane, sau de securitate informatică.
Tehnologiile utilizate pentru integrarea solutiilor Archibus pot implementa mai multe instrumente si tehnici, pentru a sprijini noile tehnologii de tip aplicatie-aplicatie:
 • Migrarea datelor in etape
 • Traducere AutoLisp xdata
 • Baze de date "Back-End"
 • Mesaje E-mail
 • ActiveX
 • API / OLE automation
 • JavaScript
 • HTML
 • XML
 • XSL
 • VB script

OBȚINE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap