ARCHIBUS Solution Center-Romania ofera servicii end-to-end legate de proiectele ARCHIBUS: implementare, training, migrare de date, suport tehnic si subscriptie precum si alte servicii profesionale suplimentare, cum ar fi modelarea si optimizarea proceselor, consultanta in planificarea spatiului, pregatirea pentru avizarea/ autorizarea ISU, calculul energetic, si altele. Obiectivul nostru este sa ajutam clientii sa obtina cel mai bun retur pe investitia facuta in ARCHIBUS.

Implementarea platformei ARCHIBUS este realizata de echipa locala prin aplicarea metodologiei privind cele mai bune practici ARCHIBUS, dezvoltata si imbunatatita in ultimii 10 ani pe parcursul proiectelor noastre. Implementarea solutiilor ARCHIBUS poate fi standard (Commercial of the shelf COTS) sau customizata (adaptata la specificul clientului). Serviciile de implementare customizata oferite de ARCHIBUS Solution Center Romania includ mai multe etape, cum ar fi analiza cerintelor, in care evaluam nevoile actuale ale companiei, procesele si fluxurile de lucru, cerintele de raportare si de integrare ale solutiei ARCHIBUS cu alte aplicatii.


Un aspect esential pentru succesul oricarei implementari priveste conversia datelor. Preocuparea noastra nu are legatura numai cu adaptarea acestei solutii la procesele comerciale si necesitatile particulare ale clientilor nostri, ci dorim in egala masura sa ii sustinem pe acestia pentru a aduna, a organiza si a standardiza informatiile. Dupa preluarea datelor, platforma ARCHIBUS devine spatiul de stocare al companiei pentru informatii pretioase si, mai mult decat atat, un sistem intern de cunostinte care cuprinde roluri, proceduri, fluxuri de lucru si procese. ARCHIBUS poate fi integrat cu alte aplicatii de tip ERP, cum ar fi sistemele de management al resurselor (ERP), resurse umane, sau de securitate informatica.


Suport Tehnic

Asigurati-va ca profitati la maximum de solutia ARCHIBUS folosind suportul tehnic complet oferit de ARCHIBUS Romania, specialistul si partenerul dumneavoastra local. Doua variante de suport tehnic sunt disponibile, ARCHIBUS Romania permitandu-va sa alegeti cel mai bun program, in conformitate cu nevoile organizatiei dumneavoastra.

Persoanele autorizate din institutia dumneavoastra. vor comunica cu personalul de suport tehnic prin platforma de support a ARCHIBUS, la telefon, e-mail, sau folosind alte metode de comunicare. ARCHIBUS Romania va poate oferi suport in limba dumneavoastra sau in orele dumneavoastra de functionare.

Calcul energetic

ARCHIBUS ofera servicii de certificare, audit si analiza a eficientei energetice pentru cladiri. Va putem ajuta atat in ceea ce priveste calculul efectului de punte termica pentru orice tip de detaliu constuctiv, cat si o evaluare a eficientei termice a ansamblului toc - fereastra. Efectuam masurari pentru estimarea confortului termic al ocupantilor din cladiri.

Planificare Spatiu – NMDL (Noi Moduri de a Lucra)

Companiile care au un numar mare de angajati si prin urmare detin un spatiu de lucru recurg la servicii de planificare a spațiului pentru a defini zonele utilizate in mod excesiv sau zonele subutilizate, pentru a eficientiza fluxurile de lucru, sau pur si simplu pentru a rezolva probleme de securitate, confidentialitate, precum si din nevoia de adaptare la nevoile de spatiu pentru echipamente noi sau mai mult personal.

Avizare / Autorizare ISU

ARCHIBUS va ofera un pachet complet de servicii in vederea obtineri autorizatiilor si avizelor de securitate la incendiu. Prin structura dinamica vine in intampinarea necesitatilor dumneavostra cu servicii integrate de Avizare/Autorizare ISU. Echipa noastra specializata poate realiza planuri de situatie, scenarii de securitate la incendiu, documentatia tehnica, agrementele tehnice si/sau certificate de conformitate, memorii tehnice si multe altele, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap