ARCHIBUS Solution Center-România oferă servicii end-to-end legate de proiectele ARCHIBUS: implementare, training, migrare de date, suport tehnic și subscripție precum și alte servicii profesionale suplimentare, cum ar fi modelarea și optimizarea proceselor, consultanță în planificarea spațiului, pregătirea pentru avizarea/ autorizarea ISU, calculul energetic, și altele.
Alege să gestionezi într-un mod mai eficient activele, accelerează procesele și susține obiectivele strategice ale organizației tale utilizând soluțiile Archibus pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management.


OBȚINE UN DEMO
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap