Profesioniștii în Workplace, Property și Facility Management se întâlnesc în cadrul ROFMEX 2022INVITAT ARCHIBUS SOLUTION CENTER – ROMANIA:

Anna-Maria Linek , VP Business Development


În calitate de membrii fondatori ai Asociației Române de Workplace și Facility Management (ROFMA) și parteneri principali ai Romanian Facility Management Experience Day – ROFMEX 2022, avem plăcerea de a vă invita să vă alăturați în cadrul evenimentului, miercuri, 8 iunie, Ramada Bucharest Parc.


Sub sloganul People, Performance, Professionalism, ROFMEX 2022 by ROFMA își propune să contureze o imagine integrată și pragmatică asupra unor mega-tendințe precum viitorul mediului de lucru, sustenabilitatea și transformarea digitală.


ROFMEX 2022 ofera, intr-o noua perspectiva, multiple resurse de know-how, inspiratie, oportunitati de networking si business pentru a va pozitiona ca agenti ai schimbarii si leaderi in domeniu. Aici veti intalni noi parteneri de afaceri si ii veti influenta mai eficient pe cei existenti.

Descărcați agenda

Înregistrați-vă pentru a participa

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap