Managementul Relocarilor

De la o mutare simpla, a unui angajat, pana la relocari in mai multe etape, de departamente sau a unui sediu, relocarile necesita integrarea cu spatiul, cerintele specifice si dotarile aferente, pentru a asigura relocari reusite si intreruperi minime in organizatie. Cu ajutorul accesului facil la servicii Web pentru vizualizarea desenelor spatiului, a fluxurilor de cerere si aprobare a amplasarii, modificarilor, schimbarilor de status si etapelor de desfasurare, participantii la relocare pot colabora eficient, toate acestea ducand la reducerea efortului si minimizarea costurilor de mutare.

Managementul relocarilor

Simplificati intregul proces de mutare/ adaugare/ schimbare, de la o mutare simpla, a unei persoane, pana la relocari in mai multe etape, pentru reducerea costurilor si reducerea la minimum a deranjului cauzat in organizatieSa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top