connect@archibus.ro

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra prin completarea urmatoarelor campuri din formularul on-line: nume complet (nume si penume), companie (societatea la care sunteti angajat), functie, adresa e-mail, numar telefon.

Scopul colectarii datelor este: furnizare de bunuri si servicii, reclama, marketing, publicitate si statistica.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL, in calitate de operator) sau furnizorii nostri de servicii, in vederea indeplinirii sarcinilor care le sunt atribuite in numele nostru. Acesti furnizori sunt obligati sa nu dezvaluie sau sa utilizeze informatiile in niciun alt scop.

Conform Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: connect@archibus.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Modificari ale documentului

Aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizata periodic; ori de cate ori vom face o modificare, o vom afisa pe site-ul nostru www.archibus.ro si va vom anunta.

Data ultimei actualizari: mai 2018

Modul de utilizare al acestei informari

In aceasta informare, explicam modul in care procesam, inclusiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, precum si site-ul nostru web.


Cine suntem

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL este lider de piata in Romania in sistemele integrate de management al spatiului. In aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” inseamna SC ARCHIBUS Solution Center Romania;
  • „terta parte” inseamna altcineva decat noi sau dvs.;

 

Sediul nostru social este situat la adresa Str. Lt. Stefan Marinescu nr.9, et.1, Sector 6, Bucuresti, Romania. Suntem inregistrati in Romania sub nr. J40/1775/2007 cu numele SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL. Numarul nostru de telefon este 0213118840 sau ne puteti trimite un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Cum ne puteti contacta

Opinia dumneavoastra este importanta pentru noi – daca aveti intrebari cu privire la informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti trimite un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Principiile noastre

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

 

Elementele de baza

Datele cu caracter personal pe care le colectam cu privire la dumneavoastra.

Informatiile pe care le colectam cu privire la dumneavoastra si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care ati utilizat produsele si serviciile si modul in care ati interactionat cu SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL chiar daca nu sunteti client, sau ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

 

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in baza urmatoarelor:

  1. Executarea sau incheierea contractului cu dumneavoastra si pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra.
  2. Interesele comerciale legitime ale SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii retelei si a serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dumneavoastra, evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari.
  3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele contractuale).
  4. Consimtamantul pe care il acordatiatunci cand SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.

Vom colecta datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Cumparati oricare dintre produsele si serviciile noastre;
  • Va inregistrati pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Va abonati la newsletter, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale (de exemplu prin chat), sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Luati parte la o competitie, tragere la sorti sau studiu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru;
  • Atunci cand datele dumneavoastra cu caracter personal sunt publice.

 

Cookie-uri

Utilizam cookie-uri – fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dumneavoastra. Situl nostru foloseste aceste cookies pentru a colecta informatii si pentru a imbunatati Serviciul oferit. Aveti optiunea de a accepta sau de a refuza aceste cookies si de a afla cand se trimite un cookie pe computer. Daca alegeti sa refuzati este posibil sa nu puteti utiliza anumite portiuni ale Serviciului nostru.

Daca doriti sa le stergeti, sectiunea „Help” din browser-ul pe care il folositi, ar trebui sa ofere instructiuni cu privire la modul de a localiza fisierul sau directorul care stocheaza cookie-uri.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1.Pentru prestarea serviciului nostru

  • Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra;

Facturare si relatii cu clientii

  • Pentru a va factura pentru utilizarea produselor si serviciilor noastre.
  • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
  • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre.

 

2.Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim

Imbunatatiri si inovatii privind produsele si serviciile noastre

  • Colectam informatii anonime, fara elemente de identificare sau agregate in scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea dumneavoastra.

 

3.Marketing si individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • In calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va vom tine la curent in general cu privire la noile produse si servicii, va vom trimite newslettere informative, va vom invita sa participati la evenimentele tematice sau la cursurile autorizate sau va vom informa cu privire la oferte si promotii.
  • Puteti controla permisiunile dumneavoastra de marketing si datele pe care le utilizam pentru individualizarea acestor comunicari in orice moment vizitand site-ul nostru sau contactandu-ne la 0213118840 ori prin email la connect@archibus.ro

Publicitate online

Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dumneavoastra, veti vedea, de asemenea, publicitate tintita online in baza utilizarii cookie-urilor. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-ul www.archibus.ro, pe site-uri ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi site-uri de retele sociale.

De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Daca nu doriti prelucrarea niciunor informatii prin utilizarea cookie-urilor, verificati sectiunea „Help” din browser-ul pe care il folositi, care ar trebui sa ofere instructiuni cu privire la modul de a localiza fisierul sau directorul care stocheaza cookie-uri, pentru a le elimina.

Amintiti-va ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele dumneavoastra.

 

Managementul fraudelor si aplicarea legii

  • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri.
  • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dumneavoastra pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor, Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

 

Fuziuni si achizitii

Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta organizatie, vom comunica informatiile dumneavoastra catre acea organizatie.

 

Tertele parti cu care lucram

Daca ati achizitionat produse si servicii ale SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL utilizand o terta parte sau o organizatie partenera, de multe ori trebuie sa facem schimb de informatii cu acestea ca parte a actiunii de administrare a acelei relatii si a contului dumneavoastra – de exemplu, pentru identificarea comenzii dumneavoastra si pentru a face plata catre aceste terte parti sau organizatii.

Daca am incheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu in numele nostru, iar acestia pot avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, nu ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dumneavoastra cu caracter personal decat in legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam si combinam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor, precum si utilizarea acestora de catre ceilalti clienti ai nostri, precum si pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

Durata de pastrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca informatiile dumneavoastra atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele dumneavoastra pe perioada existentei unui contract intre dumneavoastra si SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL.

 

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dumneavoastra, daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dumneavoastra trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, ne puteti contacta la telefon: 0213118840 sau prin email: connect@archibus.ro

 

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea SC ARCHIBUS Solution Center Romania privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing.

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Contactati-ne la telefon 0213118840 sau prin email: connect@archibus.ro
  • Faceti clic pe link-ul Unsubscribe de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
  • Spuneti-i consultantului daca primiti un apel de marketing;
  • Trimiteti un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dumneavoastra sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin telefon 0213118840 sau trimiteti-ne un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.archibus.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de stergere

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dumneavoastra doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le detinem.

 

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra prin completarea urmatoarelor campuri din formularul on-line: nume complet (nume si penume), companie (societatea la care sunteti angajat), functie, adresa e-mail, numar telefon.

Scopul colectarii datelor este: furnizare de bunuri si servicii, reclama, marketing, publicitate si statistica.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL, in calitate de operator) sau furnizorii nostri de servicii, in vederea indeplinirii sarcinilor care le sunt atribuite in numele nostru. Acesti furnizori sunt obligati sa nu dezvaluie sau sa utilizeze informatiile in niciun alt scop.

Conform Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: connect@archibus.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Modificari ale documentului

Aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizata periodic; ori de cate ori vom face o modificare, o vom afisa pe site-ul nostru www.archibus.ro si va vom anunta.

Data ultimei actualizari: mai 2018

Modul de utilizare al acestei informari

In aceasta informare, explicam modul in care procesam, inclusiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, precum si site-ul nostru web.


Cine suntem

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL este lider de piata in Romania in sistemele integrate de management al spatiului. In aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” inseamna SC ARCHIBUS Solution Center Romania;
  • „terta parte” inseamna altcineva decat noi sau dvs.;

 

Sediul nostru social este situat la adresa Str. Lt. Stefan Marinescu nr.9, et.1, Sector 6, Bucuresti, Romania. Suntem inregistrati in Romania sub nr. J40/1775/2007 cu numele SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL. Numarul nostru de telefon este 0213118840 sau ne puteti trimite un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Cum ne puteti contacta

Opinia dumneavoastra este importanta pentru noi – daca aveti intrebari cu privire la informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti trimite un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Principiile noastre

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

 

Elementele de baza

Datele cu caracter personal pe care le colectam cu privire la dumneavoastra.

Informatiile pe care le colectam cu privire la dumneavoastra si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care ati utilizat produsele si serviciile si modul in care ati interactionat cu SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL chiar daca nu sunteti client, sau ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

 

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in baza urmatoarelor:

  1. Executarea sau incheierea contractului cu dumneavoastra si pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra.
  2. Interesele comerciale legitime ale SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii retelei si a serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dumneavoastra, evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari.
  3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele contractuale).
  4. Consimtamantul pe care il acordatiatunci cand SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.

Vom colecta datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Cumparati oricare dintre produsele si serviciile noastre;
  • Va inregistrati pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Va abonati la newsletter, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale (de exemplu prin chat), sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Luati parte la o competitie, tragere la sorti sau studiu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru;
  • Atunci cand datele dumneavoastra cu caracter personal sunt publice.

 

Cookie-uri

Utilizam cookie-uri – fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dumneavoastra. Situl nostru foloseste aceste cookies pentru a colecta informatii si pentru a imbunatati Serviciul oferit. Aveti optiunea de a accepta sau de a refuza aceste cookies si de a afla cand se trimite un cookie pe computer. Daca alegeti sa refuzati este posibil sa nu puteti utiliza anumite portiuni ale Serviciului nostru.

Daca doriti sa le stergeti, sectiunea „Help” din browser-ul pe care il folositi, ar trebui sa ofere instructiuni cu privire la modul de a localiza fisierul sau directorul care stocheaza cookie-uri.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1.Pentru prestarea serviciului nostru

  • Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra;

Facturare si relatii cu clientii

  • Pentru a va factura pentru utilizarea produselor si serviciilor noastre.
  • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
  • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre.

 

2.Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim

Imbunatatiri si inovatii privind produsele si serviciile noastre

  • Colectam informatii anonime, fara elemente de identificare sau agregate in scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea dumneavoastra.

 

3.Marketing si individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • In calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va vom tine la curent in general cu privire la noile produse si servicii, va vom trimite newslettere informative, va vom invita sa participati la evenimentele tematice sau la cursurile autorizate sau va vom informa cu privire la oferte si promotii.
  • Puteti controla permisiunile dumneavoastra de marketing si datele pe care le utilizam pentru individualizarea acestor comunicari in orice moment vizitand site-ul nostru sau contactandu-ne la 0213118840 ori prin email la connect@archibus.ro

Publicitate online

Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dumneavoastra, veti vedea, de asemenea, publicitate tintita online in baza utilizarii cookie-urilor. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-ul www.archibus.ro, pe site-uri ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi site-uri de retele sociale.

De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Daca nu doriti prelucrarea niciunor informatii prin utilizarea cookie-urilor, verificati sectiunea „Help” din browser-ul pe care il folositi, care ar trebui sa ofere instructiuni cu privire la modul de a localiza fisierul sau directorul care stocheaza cookie-uri, pentru a le elimina.

Amintiti-va ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele dumneavoastra.

 

Managementul fraudelor si aplicarea legii

  • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri.
  • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dumneavoastra pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor, Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

 

Fuziuni si achizitii

Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta organizatie, vom comunica informatiile dumneavoastra catre acea organizatie.

 

Tertele parti cu care lucram

Daca ati achizitionat produse si servicii ale SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL utilizand o terta parte sau o organizatie partenera, de multe ori trebuie sa facem schimb de informatii cu acestea ca parte a actiunii de administrare a acelei relatii si a contului dumneavoastra – de exemplu, pentru identificarea comenzii dumneavoastra si pentru a face plata catre aceste terte parti sau organizatii.

Daca am incheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu in numele nostru, iar acestia pot avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, nu ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dumneavoastra cu caracter personal decat in legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam si combinam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor, precum si utilizarea acestora de catre ceilalti clienti ai nostri, precum si pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

Durata de pastrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca informatiile dumneavoastra atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele dumneavoastra pe perioada existentei unui contract intre dumneavoastra si SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL.

 

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dumneavoastra, daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dumneavoastra trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, ne puteti contacta la telefon: 0213118840 sau prin email: connect@archibus.ro

 

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea SC ARCHIBUS Solution Center Romania privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing.

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Contactati-ne la telefon 0213118840 sau prin email: connect@archibus.ro
  • Faceti clic pe link-ul Unsubscribe de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
  • Spuneti-i consultantului daca primiti un apel de marketing;
  • Trimiteti un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru www.archibus.ro.

 

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dumneavoastra sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin telefon 0213118840 sau trimiteti-ne un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.archibus.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de stergere

SC ARCHIBUS Solution Center Romania SRL urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dumneavoastra doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le detinem.

 

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!