Autoritatile din Philadelphia optimizeaza unitatile scolare cu ARCHIBUS

School District Case Study

School District Case Study

Provocarea

Scoala din Philadelphia este a 8-a ca marime din SUA, cuprinzand o gama foarte larga de active. Scoala are aproximativ 130.000 de elevi, gestioneaza 300 de cladiri, 1400 de acri de teren si 8.838.000 de metri patrati de spatiu, toate intretinute de aproximativ 1300 de persoane din domenii precum curatenie, constructii, 230 de mecanici si 200 de ingineri de constructii. Scoala este, de asemenea, una dintre cele mai vechi din tara, cu o medie de varsta a constructiilor de 67 de ani, incluzand numeroase cladiri a caror viata a început cu peste un secol in urma, cu sisteme diferite.

In 2015, procesele invechite si datele fragmentate creau o intarziere considerabila in sectorul operational. Era momentul propice pentru scoala sa centralizeze toata informatia intr-un singur sistem, prin care orice departament sa poata avea acces si sa coordoneze usor activitatile de mentenanta, operational, programele de finantare, precum si transportul, serviciile de catering sau sectoarele de mediu.

Implementarea

Scopul a fost acela de a avea o singura sursa de date, in care toate partile interesate sa poata lucra cu aceleasi date pentru a urmari inregistrarile trecute, nevoile, fluxul de lucru si resursele multor active ale scolii. Prin simplificarea operatiunilor, folosind un singur depozit de date, Scoala din Philadelphia spera sa utilizeze strategii inteligente si mai stricte pentru a-si atinge obiectivele.

In decembrie 2015, scoala a inceput sa centralizeze datele si sa foloseasca ARCHIBUS. Inregistrarile au fost transpuse digital, datele au fost sortate si au fost implementate 22 de aplicatii, cu grade diferite de personalizare, adaptate la nevoile specifice suitei. Proiectul a fost complex si a adus imbunatatiri in mai multe domenii-cheie.

Top