[email protected]

ARCHIBUS Solution Center – Romania
Partenerul tău pentru creșterea performanței în Real Estate și Facility Management

Ai observat și tu cum clădirile noi devin vechi încă din etapa de proiect? Astăzi, clădirile au nevoie de un acces facil și rapid la cele mai recente și inovative sisteme informatice, care să asigure un mediu sigur pentru ocupanții clădirilor.

În cadrul unei societăți economice care se fundamentează pe prețuri și construcția de clădiri noi, urbanizarea și digitalizarea ar putea să reprezinte alternative ideale care pot aduce un randament maxim în ceea ce privește securitatea sporită, confortul, eficiența energetică. Viitorul va fi despre personalizarea aplicațiilor și inteligența artificială.

Tehnologiile avansate, precum BIM, GIS și Mobile devin motoare reale menite să accelereze operațiunile și procesele din cadrul propriului business. Cele mai recente inovări aduse pe segmentul informatic sunt menite să simplifice efortul uman, să reducă dificultatea tehnică într-o manieră în care fluxul de informație din etapa de proiect sau de construcție să fie automatizat cu facilitate.

Deoarece infrastructura și facilitățile tale sunt vitale pentru evoluția firească și gravată doar de evenimente pozitive, noi, cei de la ARCHIBUS, îți punem la dispoziție o paletă largă de aplicații web și mobile pentru managementul clădirilor, echipamentelor și activelor organizației, astfel încât toate nevoile tale să fie acoperite.

Miercuri, 10 aprilie 2019, în Cluj Napoca, a avut loc evenimentul ARCHIBUS Day, în cadrul căruia am prezentat o gamă variată de servicii și soluții interconectate digital menite să mărească performanța și fiabilitatea clădirilor și sistemelor asociate, dar și confortul resurselor umane care le ocupă.

Am discutat despre importanța mentenanței, despre cum poți gestiona eficient activitatea prin întreținerea corectă a echipamentelor, cum poți aloca și monitoriza performanța resurselor materiale și umane, care să îți permită să crești ciclul de viață și performanța business-ului tău.

Pentru că înțelegem cât de important este mediul de lucru, în special spațiul în care angajații tăi își desfășoară activitatea, noi, ARCHIBUS Solutions România oferim soluții web integrate pentru asigurarea spațiului tău și corelarea unor costuri optime.

GALERIE FOTO

 


Cei 3 actori prezenți: Sky Facility Management (companie specializată în oferirea de servicii de mentenanță tehnică pentru clădiri), ROFMA (Asociația Română de Workplace și Facility Management) și noi, cei de la ARCHIBUS (Soluția nr. 1 în lume pentru Real Estate și Property Management) au discutat cu participanții la eveniment despre cum poate fi integrat Internet of Things în managementul clădirilor și al echipamentelor. La momentul de față, nivelul de penetrare al alternativelor Internet of Things se dezvoltă rapid în multiple sfere de activitate. IoT permite obiectelor să fie simțite și controlate de la distanță prin intermediul infrastructurii de rețea deja existentă, creând o asociere directă între lumea fizică și cea a sistemelor informatice, aducând beneficii economice, un grad de performanță mărit și acuratețe.

Primul eveniment dedicat companiilor de Real Estate & Facility Management a fost adresat companiilor pentru care infrastructura reprezintă un factor esențial de succes și care doresc să optimizeze potențialul utilizării acestor active, precum și organizațiilor care sunt preocupate de îndeplinirea normelor și regulamentelor în materie de mediu și risc.

ALTE ARTICOLE DE INTERES PENTRU TINE
10 mai 2019

ARCHIBUS Solution Center – România, dincolo de limitele tehnologice

Iar pentru că noi, ARCHIBUS Solution Center – România, ne dorim mereu să fim la curent cu noile tendințe, am participat și anul acesta, din dorința de a fi în contact cu evoluțiile tehnologice ale industriei de software pentru Real-Estate și Facility Management, cu clienții și partnerii ARCHIBUS la nivel
12 aprilie 2019

Romanian Workplace Management Forum are loc pe 16 aprilie la București

Pentru că, în ultima vreme, numărul organizațiilor a crescut simțitor și pentru a supraviețui și a înregistra cote de piață cât mai ridicate, acestea au început să investească în mediul de lucru. Știm că vrei să înțelegi și tu cum, în ultima perioadă, mediul de lucru are o influență ascendentă
26 septembrie 2018
INVITATIE la ARCHIBUS UX Day, 28-29 noiembrie 2018

INVITATIE la ARCHIBUS UX Day, 28-29 noiembrie 2018

ARCHIBUS are placerea sa va invite la evenimentul ARCHIBUS UX Day (User Experience) la Groupe ADP, care va avea loc in Roissy, Franta, in perioada 28-29 noiembrie 2018. Evenimentul ARCHIBUS UX Day isi propune sa devina forumul regional in care, in calitate de utilizator ARCHIBUS, veti avea ocazia sa: impartasiti
Top