connect@archibus.ro

Managementul Spatiului de lucru

Pentru o organizatie, costurile cu spatiul de lucru ocupa locul doi, dupa costurile cu salariile. Fie ca va extindeti activitatea, fie ca restrangeti nevoia de spatiu, cunoasterea reala a spatiului de lucru si eficienta cu care acesta este folosit sunt esentiale pentru organizatie, pentru gestionarea costului total al ocupantei. Pentru un acces facil si rapid la informatiile privind inventarierea, costurile si utilizarea spatiului, ARCHIBUS ofera o solutie web integrata pentru vizualizarea si gestionarea diferitelor tipuri de spatii ale unei organizatii, pentru a asigura alocarea optima a spatiului si optimizarea costurilor aferente.

ARCHIBUS ofera un portofoliu cuprinzator de aplicatii web si mobile pentru managementul spatiului, adaptandu-se nevoilor organizatiei dumneavoastra. Modulul de Management al spatiului de lucru include:

Planificarea strategica a spatiului

Simplifica planificarea strategica a spatiului pentru a acoperi cerintele variate de spatiu

Inventarierea si performanta spatiului

Evaluati si planificati folosirea spatiului pentru a creste la maximum eficienta si a reduce costurile totale ale ocuparii

Personalul si ocuparea

Optimizati coeficientii de ocupare a spatiului si imbunatatiti capacitatea de planificare pentru a face posibile operatiunile viitoare de extindere, consolidare sau reechilibrare

Facturarea retroactiva a spatiului

Simplificati procesul de facturare retroactiva pentru a spori nivelul de responsabilizare si a reduce costurile de ocupare

Planificare strategica

Aliniati dezvoltarea facilitatilor si infrastructurii la planurile organizatiei prin evaluarea utilizarii de-a lungul timpului si a previziunilor pentru nevoi viitoareSa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

Aflați mai multe despre Managementul Spatiului direct de la specialistii ARCHIBUS!

Introduceti-va acum numărul de telefon și adresa de email si inscrieti-va pentru a primi gratuit informatii legate de portofoliu de aplicatii web si mobile pentru managementul spatiului, de la ARCHIBUS Solution Center Romania.

Va multumim pentru inscriere! Pentru a confirma abonarea va rugam sa verificati instructiunile din emailul pe care tocmai l-ati primit.

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!