connect@archibus.ro

Managementul Proprietatilor

ARCHIBUS ofera un portofoliu cuprinzator de aplicatii web si mobile pentru managementul portofoliului de cladiri, echipamente si active ale organizatiilor, adaptandu-se nevoilor organizatiei dumneavoastra.

Activele, cum sunt cladirile, terenurile si elementele de infrastructura conexe, constituie un procent semnificativ din valoarea totala a unei organizatii. Acestea trebuie gestionate cu atentie, pentru a optimiza deciziile privind portofoliul, a extinde ciclul de viata al activelor si a reduce cheltuielile de exploatare, in paralel cu respectarea cerintelor legale. Fie ca detineti cladiri in chirie sau proprietate, sau externalizati operatiunile de Facility Management, puteti eficientiza investitia facuta si mari productivitatea cu ajutorul ARCHIBUS.

ARCHIBUS ofera un portofoliu cuprinzator de aplicatii web si mobile pentru managementul portofoliului de cladiri, echipamente si active ale organizatiilor, adaptandu-se nevoilor organizatiei dumneavoastra.
Modulul de Management al Proprietatilor include un numar de aplicatii:

Analiza financiara strategica

Furnizeaza o perspectiva integrata a portofoliului imobiliar, infrastructurii si activelor, precum si a costurilor, astfel incat sa asigure alinierea organizatiei la strategia propusa.

Managementul Portofoliului de cladiri si terenuri

Imbunatatiti analiza si gestionarea activelor imobiliare pentru a alinia portofoliul la misiunea organizationala

Previzionarea Portofoliului de cladiri si terenuri

Evaluati, previzionati si alocati nevoile legate de spatiu si costurile asociate ale ocuparii folosind scenarii si perioade de timp multiple

Managementul contractelor de inchiriere

Centralizati si automatizati procesele de administrare a spatiilor inchiriate pentru cresterea eficientei, reducerea erorilor si evitarea penalitatilor

Administrarea costurilor de inchiriere

Centralizati si simplificati procesele de definire, alocare si aprobare a costurilor de ocupare a portofoliului

Chargeback si facturare

Imbunatatiti procesul de facturare retroactiva a costurilor, emitere a facturilor si urmarire a creantelor pentru reducerea cheltuielilor administrativeSa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

Aflați mai multe despre Managementul Proprietatilor direct de la specialistii ARCHIBUS!

Introduceti-va acum numărul de telefon și adresa de email si inscrieti-va pentru a primi gratuit informatii legate de portofoliu de aplicatii web si mobile pentru managementul portofoliului de cladiri, echipamente si active ale organizatiilor, de la ARCHIBUS Solution Center Romania.

Va multumim pentru inscriere! Pentru a confirma abonarea va rugam sa verificati instructiunile din emailul pe care tocmai l-ati primit.

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!