connect@archibus.ro

Managementul Mentenantei

Asigurarea unei stari optime a echipamentelor presupune desfasurarea activitatilor de reparatii si intretinere, care va ajuta sa cresteti ciclul de viata, sa alocati mai bine resursele materiale si umane, sa imbunatatiti procedurile si sa monitorizati performanta echipelor/furnizorilor de mentenanta. Gestionarea eficienta a activitatilor de intretinere este esentiala pentru a mentine functionarea corecta a echipamentelor si infrastructurii. Furnizarea de servicii mai bune inseamna un serviciu mai rapid, cu costuri optime, un scop pus in practica acum si prin implementarea celor mai noi tehnologii mobile, care ofera informatii exacte legate de echipamente si mentenanta acestora, oricand si oriunde aveti nevoie.

ARCHIBUS ofera un portofoliu cuprinzator de aplicatii web si mobile pentru managementul mentenantei, atat preventive, cat si reactive, adaptandu-se nevoilor organizatiei dumneavoastra.
Modulul de Management al Mentenantei include un numar de aplicatii web based, la care se adauga aplicatiile mobile:

Mentenanta preventiva (Intretinere)

Simplificati si automatizati procesul de intretinere preventiva pentru a mentine in mod proactiv activele esentiale, pentru a reduce la minimum timpii de intrerupere si cheltuielile de reparatii

Evaluarea starii de uzura

Urmariti si preveniti pierderile cauzate de lipsa mentenantei echipamentelor si cladirilor, pentru a reduce riscurile asociate si a lua la timp masurile corective necesare

Mentenanta corectiva (Reparatii)

Programati, transmiteti, gestionati si raportati in mod eficient sarcinile de intretinere folosind capacitatile autonome pentru reducerea costurilor operationale si cresterea gradului de satisfactie a clientilorSa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

Aflați mai multe despre Managementul Mentantei direct de la specialistii ARCHIBUS!

Introduceti-va acum numărul de telefon și adresa de email si inscrieti-va pentru a primi gratuit informatii legate de portofoliul cuprinzator de aplicatiile web si mobile pentru managementul mentenantei de la ARCHIBUS Solution Center Romania.

Va multumim pentru inscriere! Pentru a confirma abonarea va rugam sa verificati instructiunile din emailul pe care tocmai l-ati primit.

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!