GĂSEȘTE RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE CU PRIVIRE LA SOLUȚIILE PENTRU MANAGEMENTUL PROPRIETĂȚILOR
managementul-proprietatilor
MANAGEMENTUL PROPRIETĂȚILOR

22 ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Aplicația de Lease Management mă alertează înainte de expirarea anumitor termene din contract?

Lease2Cash este un add-on dezvoltat de noi pentru managementul procesului de închiriere. Aplicația transmite automat notificări înainte de expirarea anumitor termene (clauze de exit, terminarea contractului, scadențe, etc).

Este multi currency (valorile pot fi urmărite și în LEI și în EURO, de exemplu)?

Aplicația îți oferă posibilitatea monitorizării sumelor în EURO și LEI. Actualizarea în LEI se face automat la cursul BNR, prin intermediul unei integrări.

Pot să gestionez mai multe clădiri în aplicație? Cu proprietari diferiți?

Poți gestiona mai multe clădiri, terenuri cu unul sau mai mulți proprietari. Factura de chirie se va emite în numele proprietarului, pentru fiecare clădire.

Aplicația suportă indexarea chiriilor?

Da, în aplicație se va seta de la început tipul de indexare utilizat, iar indexarea poate fi procesată manual sau automat. Tipurile de indexare suportate în aplicație sunt:

  • Indexare Totală – valoarea indexului este aplicată în totalitate
  • Indexare Parțială (%) – doar un procent (definit folosind câmpul Procent pentru Indexare Parțială) al valorii indexului este aplicat
  • Indexare Plafonată- indexarea se va realiza doar dacă valoarea indexului depășește plafonul (definit în câmpul Variație Index (%))
  • Indexare Plafonată+ Indexare Parțială (%): indexarea se realizează doar dacă valoarea indexului depășește plafonul iar valoarea indexului folosit va fi ponderat cu procentul definit în câmpul Variație Index (%)
Se emite factura de chirie, service charge, utilități din aplicație?

Aplicația Lease2Cash oferă funcționalitatea de facturare a mai multor tipuri de costuri: chirie, service charge, utilități, cheltuieli de marketing, cheltuieli cu reparații, fitout, etc.

Aplicația poate să calculeze repartizarea costurilor cu utilitățile în funcție de consum?

Da, fie ca optezi pentru o repartizare pro rată(în funcție de spațiul închiriat, dacă nu ai contori de înregistrare a consumului utilităților), fie pentru o repartizare în funcție de indexul contorilor (aferent consumului de utilități), aplicația calculează automat și facturează costurile aferente utilităților (apă, electricitate, gaz, etc).

Pot să acord un discount adhoc și să emit factura de chirie în consecință?

Da, în funcție de drepturile fiecărui utilizator. Pentru trasabilitate, în aplicație se va înregistra motivul reducerii acordate și utilizatorul care a decis reducerea respectivă.

Pot să gestionez mai multe bugete în aplicația de management al lease-urilor?

Da. Poți gestiona bugetul anual (cu trei niveluri de ierarhie) și chiar mai multe bugete.

Aplicația de management al proprietăților este în Română sau doar în Engleză?

Platforma Archibus este disponibilă în mai multe limbi de circulație internațională și în română.

Beneficiez de asistență sau suport tehnic în limba Română? În ce interval de timp?

Ai sprijinul colegilor noștri, în limba română, în orele de lucru normale, în baza unui abonament de suport tehnic sau la cerere.

Pot să văd istoricul de închiriere a unui spațiu?

Da, aplicația Lease2Cash îți pune la dispoziție toate informațiile legate de închirierea unui spațiu în timp.

Pot să schimb cu ușurință configurația spațiului și să facturez chiria ulterior pe noul spațiu?

Da. Spațiile pot fi reconfigurate (din două camere se face o încăpere mai mare, de exemplu), condițiile contractuale de închiriere și facturare pe noua configurație de spațiu putând fi gestionate în aplicație, fără necesar de programare IT.

Aplicația gestionează și acte adiționale la contract?

Da. În aplicația de Management a contractelor sunt administrate atât contractul de bază cât și actele adiționale ulterioare.

Pot să atașez documente scanate în aplicație (scan-uri de contract semnat, procese-verbale, polițe de asigurări, etc)?

Da. Nu trebuie să mai achiziționezi un alt software pentru managementul documentelor, Archibus îți oferă și funcționalități de administrare a documentelor.

Pot să urmăresc rapoarte de eficiență, vacancy (spațiu disponibil), încasări, restanțe pentru contractele de închiriere?

Da, toate aceste rapoarte și multe altele, precum și KPI-uri (indicatori de performanță) pentru managementul proprietăților sunt disponibile în aplicație.

Aplicația software acoperă și managementul chiriilor din retail (shopping center)?

Da, aplicația Lease2Cash acoperă particularitățile de property management pentru spații de retail, office și industrial.

Aplicația poate să gestioneze și chirii în funcție de cifra de afaceri a chiriașului?

Da, următoarele tipuri de chirii sunt suportate de Lease2Cash:

Chirie fixă (fixed rent), Chirie fixă + Chirie Procentuală doar pentru diferența pozitivă, Chirie fixă + Chirie Procentuală atât pentru diferența pozitivă și negativă, Chirie în trepte (step rent), Chirie în trepte (step rent) + Chirie procentuală, Chirie fixă + Chirie procentuală condiționată de pragul cifrei de afaceri, Chirie spațiu + Chirie bunuri, Chirie insule, etc.

Pot să am un raport de reconcilere service charge la sfârșit de perioadă?

Da, aplicația oferă funcționalitățile necesare reconcilierii service charge (estimate versus costuri reale).

Facturile se trimit automat prin email?

Da, odată validate, facturile se emit și sunt transmite automat prin email către adresa de email înregistrată în aplicație.

Pot să întegrez datele de încasare cu Archibus, astfel încât să nu operez de doua ori în sisteme informatice diferite?

Da, prin interfațarea Archibus cu aplicația ERP (financiar-contabilă), datele vor fi transmise bidirecțional, între cele două aplicații, astfel încât să se evite dubla înregistrare.

Factura se emite automat cu calculul chiriei în Ron la cursul zilei?

Da, prin integrare, preluăm automat cursul official al BNR din data facturii, iar factura este calculată în LEI, chiar dacă în obligațiile contractuale sunt exprimate în EURO.

Pot să utilizez planurile clădirii legate de activitățile de Property Management?

Desigur, poți integra planurile AutoCAD în aplicație, astfel încât să urmărești grafic gradul de ocupare, configurația spațiilor gestionate etc.Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap