GĂSEȘTE RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE CU PRIVIRE LA SOLUȚIILE PENTRU MANAGEMENTUL SPAȚIULUI DE LUCRU
Ce este un soft de integrated workplace management system (IWMS)?
IWMS este o soluție pentru planificarea strategică a spațiului care oferă acces rapid la informațiile și planurile clădirii. Softul de workplace îți permite să optimizezi și să planifici eficient folosirea spațiului pentru a crește la maximum eficiența și a reduce costurile totale ale ocupării.
Cum te ajută un soft de worplace management?
Un soft de workplace te ajută să administrezi spațiul din portofoliul unei organizații printr-o singură aplicație și să-l adaptezi mai ușor schimbărilor/fluxului de personal.
Cum gestionezi relocările de spații?
Interfața permite organizarea și alocarea optimă a spațiului într-o singură interfață cu ajutorul opțiunii drag and drop. Astfel poți să creezi scenarii de simulare și să vezi în timp real informații privind ocuparea și disponibilitatea sălilor.
Ce funcții sunt disponibile pentru un soft de workplace?
Cele mai importante funții pe care ar trebui să le ofere un soft de workplace sunt: - Rezervare săli de meeting – fiecare angajat având opțiunea de a face o rezervare. Acces în timp real la toate informațiile privind disponibilitatea și capacitatea sălii rezervate. Opțiunea de a crea o cerere specială pentru sala închiriată (în funcție de tipul de eveniment) - Rezervă spațiul/biroul de lucru - Gasește colegi – find colleagues - Solicită un serviciu- service desk - Urmărește statusul cererilor- track everything
Care sunt beneficiile utilizării unui soft IWMS?
Utilizarea unui soft IWMS permite companiilor să-și reducă costurile legate de ocuparea spațiului, crescând în același timp productivitatea angajatilor prin crearea spațiilor de lucru adaptate nevoilor lor. Platforma flexibilă de administrare oferă posibilități multiple angajaților, de la crearea de cereri în Service Desk până la conectarea lor cu spațiul de lucru necesar. Aplicațiile de workplace optimizează planificarea spațiului prin crearea unei strategii adaptate nevoilor organizației. Și în același timp îți permite să aloci angajaților spațiu prin interfețe intuitive și interactive, oferind o evidență clară a spațiului ocupat.
Cum aleg cel mai bun soft de workplace și ce ar trebui să includă un soft de management al spațiului de lucru?
Modulul de Management al spațiului ar trebui să simplifice procesul de alocarea a spațiului de lucru, să ofere acces rapid la toate informațiile printr-o singură interfață. Pe lângă aceste beneficii softul ar trebui să includă aplicațiile/ modulele de: 1. Planificare Strategică a spațiului – Strategic Space Planning 2. Inventariere și performanța spațiului – Space Inventory & Performance 3. Personalul și ocuparea – Personnel & Occupancy 4. Facturarea retroactivă a spațiului – Space chargeback 5. Mutările de personal -Enterprise Move Management
Cum gestionezi un spațiu comun de lucru?
Soluția de Coworking este un soft complex care include mai multe mai multe module folosite pentru gestionarea spațiului liber. O soluție all-in-one care poate fi ușor scalată și customizată în funcție de nevoile companiei. Aplicația are integrat modulele de ticketing, rezervare, notificare, raportare și analiză. Interfața intuitivă permite utilizatorilor accesul rapid la resursele și serviciile disponibile.
Cum alegi corect un soft de gestiune a spațiului?
- Funționalități ușor de gestionat - Integrarea cu alte aplicații - Interfață pentru rapoarte și administrare - Scalabilitate

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap