Vrem să ne asigurăm că toți clienții noștri au toate resursele disponibile pentru a trece peste criza COVID-19 fără un impact asupra spațiilor de muncă. Din acest motiv, pentru următoarele 18 luni, vom oferi gratuit soluția pentru Sănătatea și Siguranța Mediului de Lucru, ceea ce va crește eficiența clienților noștri prin:

 • Implementarea unui proces proactiv pentru identificarea, evaluarea și corectarea riscurilor de sănătate și siguranță la locul de muncă
 • Reducerea numărului de cereri medicale, compensațiile pentru invaliditate și pierderea productivității din cauza vătămărilor legate de locul de muncă sau a bolilor, cum ar fi COVID-19
 • Urmărirea eficientă a incidentelor de sănătate și siguranță pentru a reduce la minimum riscul și răspunderea pentru organizație
 • Reducerea costurilor generale de administrarea unui program cuprinzător, de apărare a sănătății și securității

Ce reprezintă o soluție pentru Sănătatea și Siguranța Mediului de Lucru și cum poate ajuta o astfel de soluție compania mea?

Soluția EH&S oferă profesioniștilor din Facility capacitatea de a urmări incidentele la locul de muncă, de a crea solicitări de muncă în jurul incidentelor, de a alerta angajații cu privire la măsurile de precauție practicate de organizația lor și de a raporta oricărei organizații de reglementare care trebuie să fie notificate.

DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Archibus Environmental Health & Safety | Caracteristici

 

Cum gestionăm situațiile de forță majoră și care este procesul de recuperare? Ce soluții putem adapta rapid pentru a evita pierderile majore?

Gestionarea unui program complex, de susținere a Sănătății și Securității pentru protejarea atât a persoanelor împotriva pericolelor, cât și a organizației de răspunderile generale poate fi complicat. Soluția Archibus pentru Sănătate și Siguranță în Mediu de Lucru (EH&S) permite managerilor să asocieze rapid incidentele cu locațiile, echipamentele și personalul și să conecteze cu ușurință registrele de pregătire ale angajaților și / sau monitorizarea medicală cu aceleași incidente.

 

Urmărire și gestionare incidente

 • Raportează un incident
 • Urmărește un incident
 • Detalii despre un incident
 • Locația unui incident
 • Informații medicale
 

Instruirea personalului

Alocă un program de instruire complet angajaților pentru a consolida programul de securitate la locul de muncă. În cazul coronavirusului, utilizatorii au posibilitatea să aloce unui angajat susținerea unui program de spălare a mâinilor, masuri de igienă în timpul îmbolnăvirilor sau să susțină un program pentru prevenirea bolilor aplicând cele mai bune practici. Ajută angajații să învețe cum să creeze un loc de muncă sigur și sănătos.

 

Echipamente de protecție pentru personal

Echipamentul individual de protecție este echipamentul menit să minimizeze expunerea la pericolele din jur. Ca parte a programului de management pentru sănătatea și siguranța mediului, această aplicație constituie o unealtă vitală care te poate ajuta să documentezi dovezile de conformitate la cererile de reglementare ale standardelor interne sau externe. Una din reglementări constă în furnizarea și gestionarea materialelor de protecție

 

Monitorizare Medicală

Monitorizarea medicală în EH&S poate promova un mediu sigur și permite utilizatorilor să introducă și să urmărească cât timp va fi monitorizat cineva, să atribuie un număr de urmărire și să actualizeze starea individului sau rezultatele testelor care pot fi în curs de validare.

Detalii despre oferta Archibus pentru Sănătate și Siguranță Mediului de Lucru (EH&S)

 • Soluția Archibus pentru Sănătate și Siguranță Mediului de Lucru va fi disponibilă până la 30 septembrie 2021 (18 luni), indiferent de data de începere. Clienți care doresc să continue utilizarea acestei soluții de și după 30 septembrie 2021 pot continua pe baza de subscripție.
 • Participanți eligibili: Această ofertă este disponibilă tuturor clienților Archibus existenți cu un contract de abonament software activ.
 • Versiuni: Această ofertă este disponibilă în orice versiune Archibus Web Central în care soluția EH&S este disponibilă.
 • Asistență: Aplicația este supusă aceluiași suport ca și alte soluții disponibile în Web Central.

Vezi rezultatele impelmentării soluției Environmental Health & Safety


Vezi modul în care comitatul Hamilton, din statul Ohio, a creat un plan de răspuns pentru a gestiona scenariile din cele mai grave cazuri legate de potențialele epidemii.


DESCARCĂ STUDIUL DE CAZ


Despre Archibus + Serraview

Soluțiile software Archibus + Serraview optimizează și adaptează mediul de lucru flexibil la nevoile angajaților în ziua de azi. Companiile mari din lume au încredere în Informațiile și instrumentele intuite puse la dispoziție pentru a reduce costurile imobiliare, pentru a optimiza operațiunile și pentru a îmbunătăți experiența angajaților.


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap