Folosiți datele pentru o mai bună utilizare a resurselor și a spațiului

Atunci când organizațiile nu reușesc să gestioneze eficient datele privind utilizarea spațiului, nu le organizează bine sau le folosesc ineficient, consecințele pot varia de la comunicări greșite la cheltuieli inutile și chiar la riscuri pentru sănătatea angajaților.

După cum am văzut deja în această perioadă, datele sunt esențiale pentru gestionarea eficientă a locului de muncă. În perioada COVID-19, este și mai dificil pentru organizații să colecteze și să analizeze datele pentru o mai bună planificare a spațiului și a păstrarea angajaților în siguranță


Informații importante pentru organizații, cum ar fi:


  • Stabilirea nevoii de informații: identificarea lacunelor din resursele de informații și identificarea soluțiilor pentru inchiderea diviziunilor.
  • Identificarea tehnologiilor potrivite: soluții software de gestionare a spațiului de lucru adaptate nevoilor organziației
  • Măsurați succesul: utilizați date pentru a analiza cât de bine funcționează strategiile la locul de muncă în raport cu indicatorii cheie de performanță.

Completați formularul din dreapta pentru a descărca ghidul nostru gratuit și pentru a afla informații importante în gestionarea datele la locul de muncă pentru succes pe termen lung!

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap