Solutii pentru furnizorii de servicii de Facility Management

Instrumentul cel mai important de management al activitatilor de Facility Management - solutia software - trebuie sa gestioneze intreg procesul de administrare de cladiri/echipamente pentru activitatile de mentenanta pentru cladirile si echipamentele adiacente ale acestora, respectiv: HVAC, Electrice, Sanitare, PSI si Subcontractate (Instalații curenți slabi, grupuri electrogene, ascensoare, instalații gaze, instalatii sonorizare), cat si tratarea oricarei solicitari administrative sau de intretinere a cladirii, primite din partea clientilor.

Furnizorii de servicii de Facility Management navigheaza prin conditiile de piata dificile actuale prin reducerea agresiva a costurilor, redistribuirea resurselor, pentru a se concentra asupra misiunilor de baza si urmarirea proiectelor ce ofera oportunitati de piata.

Obiectivele asigurate prin utilizarea ARCHIBUS sunt:

  • Cresterea productivitatii prin automatizarea planificarii ordinelor de lucru si a resurselor
  • Eficientizarea gestionarii resurselor si alocarea acestora pe principiul "competente disponibile ale resurselor fata de competente necesare executiei activitatilor"
  • Cresterea calitatii serviciilor prin prioritizarea activitatilor in functie de data planificata a acestora
  • Reducerea efortului managerial si back-office de planificare/replanificare ordine de lucru, operarea de date
  • Monitorizarea si trasabilitatea activitatilor specifice proceselor de business;
  • Obtinerea unui instrument eficient de urmarire, vizibilitate si raportare adresat managementului.

Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap